Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

Ventilátory a diely pre vzduchotechniku.

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

E - shop s nadčasovým škandinávskym dizajnom: - nábytok, svietidlá, doplnky značiek HAY, muuta, Vintra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a ďalšie

Výhradný distribútor energeticky úsporných systémov Wolf. Dodávateľ podlahového a stenového vykurovania s polybuténovými rúrkami gabotherm. Portfólio značky Wolf zahŕňa: -kotle s výkonmi od 11 do 5 800 kW Solárny zostavy na prípravu teplej vody alebo na podporu vykurovania -zásobníky na ohrev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

Internetový predaj svietidiel, hodín, zrkadiel.

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalatérske práce Dodávka a montáž: - klimatizácia. Predaj: - solárna energia. - centrálne vysávače.

DURO DESIGN s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu dizajnového nábytku a interiérových prvkov.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

BRÁNY PRE s.r.o. sa zameriava na predaj a montáž garážových a priemyselných brán, pohonov, vchodových dverí a predokenných žalúzií.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Lukáš Říha zaisťuje záručný aj pozáručný servis okien, dverí a posuvných systémov, dodávku žalúzií a sietí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.

ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.