Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Autodoprava. Odpadové hospodárstvo - odvoz a uloženie odpadov. Stavebné práce a demolácie.

Spoločnosť AERO Sped s.r.o. Huštěnovice je spoľahlivý partner v oblasti náhradnej leteckej prepravy RFS. Dlhodobo spolupracujeme s firmou Wallenborn, ktorá sídli v Luxembursku. Táto spoločnosť je partnerom mnohých leteckých spoločností - napr. China Southern Airlines, Qatar Airways, Emirates Airlines, Lufthansa a ďalších.

Kontajnerovej dopravy. Doprava materiálu: - štrkov, pieskov, kameniva, betónu, dreva, stavebného materiálu, uhlie a pod. Pristavovania kontajnerov s objemom 1.75 až 6.5 m3. Odvoz odpadu: - stavebnej sutiny, betónu, zeminy, trávy, objemného odpadu. Prepravu rozmernejších nákladov: - strojov, automobilov, balíkov slamy.

Vnútroštátna a medzinárodná nákladná doprava. Nadmerná preprava.

Autodoprava. Preprava, logistika a špedícia. Špecializácia na prepravu farmaceutických výrobkov. Preprava nebezpečných nákladov v režime ADR Doprava v krajinách Európskej únie, v balkánskych krajinách, a mimo EÚ (TIR).

Vnútroštátna preprava a predaj sypkých materiálov - kameniva, štrkov a pieskov.

Zemné a výkopové práce. Demolácia vrátane likvidácie sutiny. Prenájom kontajnerov. Autodoprava: - preprava materiálu - zeminy, piesku, odpadu. Pneuservis - prezúvame osobné aj nákladné automobily, dodávky, motocykle a tiež štvorkolky.

Autodoprava nákladné: - mezinárodní- Slovensko, Francúzsko, Nemecko - tuzemská.

Evektor je medzinárodná spoločnosť a patrí medzi popredné vývojové a výrobné spoločnosti pôsobiace v leteckom priemysle v Českej republike. Okrem letectvo má Evektor rozsiahle vývojové aktivity v automobilovom a strojárskom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1991 a už od roku 1992 pôsobí v oblasti vývoja a konštrukcie lietadiel. Historicky ...

Servis, opravy, predaj: -nákladných, dodávkových a osobných vozidiel -prívesov, návesov -predaj náhradných dielov -príprava a prevedenie vozidiel na STK -meranie emisií -diagnostika porúch -karosárske a lakovnícke práce. Pneuservis. Služby: -medzinárodná, kamiónová a autobusová doprava. Asistenčné služby po celej SR i ...

Doprava, autodoprava, preprava: -autodoprava cestná: -nákladné vnútroštátne a medzinárodné DAF, AVIA -medzinárodná kamiónová -autodoprava úžitková -expresná preprava CS EXPRES: -tel.:736624210 -kusových zásielok po ČR a Slovensku. Služby: -sprostredkovanie expresnej medzinárodnej prepravy: -kusové zásielky, balíky, ...

Výroba a predaj palivového dreva. Doručovateľský servis - kuriérska služba - nákladná doprava do 3, 5 t.

Firma sa zaoberá vnútroštátnej i medzinárodnej dopravou. Vlastné vozidlá i zmluvné prepravcovi. služby: - preprava zásielok - zasielateľstvo - špedícia - náklady od 1 do 24 000 kg - expresné a zbernej prepravy - dokládky, skladovanie

Nákladná autodoprava vnútroštátna a tuzemská. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj: - čistiace prostriedky a chémia značky Eurodet.

Vnútroštátna preprava rôzneho tovaru - zameriavame sa predovšetkým na prepravu pod riadenou teplotou. Medzinárodná preprava a zberná služba - Slovensko, Nemecko, Holandsko, Belgicko, Francúzsko, Španielsko. Zaisťujeme kompletný logistiku vrátane skladovania a rozvozu.

Kontajnerová doprava. Nakladanie a vykladanie hydraulickou rukou: - stavebný materiál. Preprava sypkých materiálov: - štrk, piesok, drť, suť, hlina, odpad, betón a pod. Pristavenie kontajnera.

Naša spoločnosť sa zaoberá expresnými prepravami dodávkovými automobilmi až pre 10 europaliet, v dĺžke do 5-tich metrov a výške nákladu do 235 cm. Zaisťujeme kompletný logistiku Vašej spoločnosti, rozvozy tovaru, skladovanie, špedíciu. Export aj import tovaru po celej Európe. Preprava nebezpečných nákladov (ADR), vlastníme chladiace a ...

Autodoprava: - dodávková preprava zakúpeného tovaru, výrobkov, materiálu - sťahovanie. Vypratanie domov, bytov. Montáže nábytku, bytových doplnkov. Demontáž a likvidácia starého nábytku. Renovácia kuchynských liniek - pracovné dosky, dvierka.

Kontajnerová doprava: - vozidlom s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavebné materiály - piesky - štrky - betón. Zapožičanie. - kontajnery. Práca hydraulickou rukou. Stolárstvo Zákazková výroba - nábytok. Zemné a výkopové práce minirýpadlom. Stavebné práce. Údržba zelene.

Stavebná činnosť. Elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Revízia: - elektro. Voda, kúrenie, plyn: - výmenníkové stavnice - plynové kotolne - plynoinštalácia, plynové kotolne. Doprava: - vnútroštátne nákladné.

Nákladná doprava: - medzinárodná - vnútroštátne.

prenájom: - autožeriavov s obsluhou - stavebné stroje - montážneho koša a Samovyvažovacie paletových vidlíc. Prevádzkujeme tieto žeriavy: - GROVE GMK 3055, TATRA 815 AD28, TATRA 815 AD20T 3 ks, TATRA 148 DS 18. transport Preprava nadrozmerných nákladov, strojov a zariadení s využitím rozťahovacích návesov. Preprava materiálu, ...

Špecializujeme sa na: Prepravy nadrozmerných nákladov (nadmerné náklady) z (do) celej Európy: -stavebné stroje a technika -strojní zariadenia a technologické celky. Prepravy sypkých hmôt (sypké hmoty) sklápacími vozidlami z (do) celej Európy: -zemědělské komodity, ovocie a zelenina SUROVÁ kože, odpady kožou (štiepenka, ...

Autodoprava, doprava, preprava: -nákladní vnútroštátne tuzemská a medzinárodné zahraničné -sběrná služba -vozy DAF 3, 5 t; 45cm3 -kamiony 100 cm3. Špecializácia Taliansko a Švajčiarsko.

Hľadáte kvalitného autodopravcov? Zaistíme medzinárodnú dopravu a špedíciu. Obráťte sa na nás. poskytujeme celovozové prepravy, čiastočné náklady, zberná služba (denné odchody spojov, pravidelné zvozy, preskladnenie), združovania a delenie, skladovanie, rozvoz, expresné termíny (podľa Dohody AETR i mimo nej, 2 vodiči na vozidle), prepravy ...