Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Medzinárodná autodoprava, špedícia a expresné preprava zásielok.

Požičovňa stavebných strojov. Výkopové práce a terénne úpravy vlastnými strojmi. Kontajnerová doprava - prenájom kontajnera.

BOHEMIA transport cz s.r.o. patrí medzi najväčších poskytovateľov komplexných dopravných služieb, najmä v oblasti špeciálnych a nadrozmerných prepráv. Spoločnosť bola založená už v roku 1995 a do dnešných dní zostáva plne v rukách pôvodných majiteľov. Ťažiskovými službami, ktoré poskytujeme našim zákazníkom, sú medzinárodné a vnútroštátna ...

Autodoprava. Nákladná doprava.

Ostraha majetku, osôb. Správa a údržba budov. Murárske, sadrokartonárske práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Kontajnerová doprava. Vykonávame dovoz sypkých materiálov - piesok, štrk, zemina. Odvoz stavebnej sutiny vrátane uloženia na skládku. Zemné práce. Pristavenie kontajnerov.

Poľnohospodárske družstvo. predaj: -nezpracované poľnohospodárske výrobky. prenájom: -zemědělské stroje, zariadenia. Maloobchod, predaj: -Potraviny doprava: -vnitrostátní nákladné LIAZ.

autodoprava -MKD - kamiónová doprava chladiarenskými vozy: -Medzinárodná - Španielsko -spedice -vytěžování vozidiel -autoservis, pneuservis -mobilné servis -skladování tovar -překládání nákladov.

Letecká doprava - preprava osôb. Opravy a prehliadky: - lietadlá. predaj: - letecké diely a prístroje.

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo. práca: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -všetky stavebné zámočnícke práce vr. montáže -brány, bránky, zábradlia -kovových prvkov pre školy -drobná zámočnícka: -zámky, kovania, regály, ploty, mreže, dvere, skleníky, zimné záhrady, kovové konštrukcia -reklamní stojany sídlo: ...

Autodoprava na mieru - doprava stavebných materiálov. Zemné, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebné a murovacie materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelnej izolácie, hydroizalace - betonárska oceľ - hutné materiály - kanalizačné rúry - betónové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, preprava: - nákladné vnútroštátna.

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Expresná dodávka tovaru do 1500 kg v rámci SR a po štátoch EÚ.

Preprava osôb a vecí. Taxislužba.

Sťahovacie servis. Sťahovanie, vypratanie: - domov - firiem. - nebytových priestorov - garáží, skladov Likvidácia pozostalostí. Profesionálny prístup pri balení, manipuláciu a sťahovanie. Upratovacie služby.

Nosným programom firmy je sťahovanie a prevoz obrábacích strojov a zariadení, ich zriadenie, vyváženie a sprevádzkovanie. Opravy pracovných strojov a zariadení. Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Servisné a montážne služby v gumárenskom a plastikárskom priemysle Medzinárodná a vnútroštátna kamiónová doprava.

Logistika. služby: - doručenie zásielok - domov, do výdajní balíkov.

Výroba, predaj: - štiepané palivové drevo do krbu, krbových kachlí, kotly - polená, rezivo, piliarske odkory. Nákladná autodoprava, preprava dreva k zákazníkovi domov. Kontajnerová doprava s hydraulickou rukou - doprava sypkých materiálov, sutiny a stavebných odpadov. Manipulačné práce s hydraulickou rukou. sídlo: - Hluk, Pod Sádkama ...

Regionálne stavebniny. Predaj štrkov, pieskov a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 ton. Stavebný materiál, stratené debnenie, studničnej skruže, betón, izolácia, SDK, cement, lepidlá, stavebná chémia, náradie, a ďalšie. Vykonávame zemné a výkopové práce, terénne úpravy, svahovanie aj nakládku materiálov pásovým minibagre.