Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Prepravné a logistická firma. Vnútroštátna a medzinárodná doprava. Preprava Just in Time. Služby v oblasti špedície.

Vnútroštátna a medzinárodná kamiónová doprava Osobná preprava. Kuriérska preprava. Odťahová služba - asistenčná služba vodičom. Skladovanie a preprava zbraní, streliva.

Taxi služba - Nonstop prevádzka. Preprava osôb na letisko a späť. drink taxi Kuriérske služby. Preprava pre firmy, deti, seniorov.

ZLIN AIRCRAFT: -výroba lietadiel, ich servis, výroba leteckých kolies, bŕzd, padákových dielov pre vlastné i ďalšie lietadlá na trhu -predaj náhradných dielov -výcvik pilotov a mechanikov -Ponúkame náš strojový park pre kooperáciu.

Nákladná doprava: - vozidlami IVECO, MAN: -vnitrostátní -Medzinárodná. Expresná preprava po Európe do 24 hod. Osobná preprava - doprava na letisko a pod.

Hodinový manžel. služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotrebičov - maliarske a natieračské práce - drobné inštalatérske práce, murárske práce - vonkajšie práce v okolí domu. Upratovanie. Doprava a sťahovanie. Zapožičanie prívesných vozíkov.

Strojové mechanizácie. Zemné a výkopové práce na kľúč pre firmy i súkromníkov. Terénne, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmôt - dovoz štrku, piesku a kameniva. Autoservis. opravy: - mechanických závad, opotrebenie: - opravy bŕzd, rozvodov - výmeny filtrov, náplní.

Spoločnosť TOPOS - T s.r.o. Staré Mesto ponúka kusový predaj čalúneného nábytku a kuchyne prevažne od českých výrobcov. V sortimente máme obývacie izby, steny, sedacie súpravy, postele, stoly, stoličky a ďalšie bytový nábytok. Vyrábame aj kvalitný český nábytok na mieru. Vďaka spolupráci s bytovým dizajnom dodáme aj návrhy a zrealizujeme ...

Spoločnosť Dubovská BUS s.r.o. prevádzkuje vnútroštátne aj medzinárodné autobusovú dopravu. Ponúkame spoľahlivú a pohodlnú prepravu osôb po celej Európe modernými autobusy a dodávkovými vozy. Poskytujeme zájazdovú autobusovú dopravu na najvyššej úrovni. Vozový park tvorí komfortne vybavené zájazdovými autobusy s kapacitou 3 až 53 miest a dodávkové ...

Autodoprava - minibager: - zemné a výkopové práce - terénne úpravy - hĺbenie bazénov a jazierok - vŕtanie pätiek - pristavenie kontajnerov - dovoz stavebného materiálu - odvoz sutiny, zeminy, odpadu. Preprava strojov do 3, 6 t.

Výroba, montáž, nástrek, predaj: -dopravních cestných značiek. Výroba polep. Potlač plnofarebný: -samolepky, textílie, plagáty práca: -zámečnické, kovovýroba.

Výroba, predaj: - veľkoobjemové kontajnery Abroll - vaňové kontajnery -Výrobky zo sklolamitátu: -odpadové kontajnery, odpadových kontajnerov -sklolaminátových kontajnerov pre triedený zber odpadov -sklolaminátové nádoby na zimné posypy - výrobkov z polyetylénu - odpadové kontajnery pre triedený zber odpadov - mobilná nádrže na ...

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia. Autodoprava, preprava: - nákladné - medzinárodné a národné

vnútroštátna doprava dodávkovým vozidlom pre prepravu 1 až 8 osôb. Preprava vozidlom Ford Transit 115L300 MAXI. Zabezpečujeme dopravu pre súkromné osoby, firmy, hotely, cestovné kancelárie, firemné rokovania, školenia, výlety, športové akcie, svadby.

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Zasielateľstvo. Nákladná vnútroštátna doprava. Skladovacie služby. Zabezpečenie dopravy po Európe.

Služby hodinového manžela v regióne Kroměříž. Údržbárske práce. Rekonštrukcia bytu. Inštalatérske práce. Sťahovanie. Opravy okien.

služby - sťahovanie - autodoprava.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Nákladná doprava. Autodoprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál.

Autodoprava KAMEX, spol. s r.o. zabezpečuje prepravu kusových alebo celovozových zásielok. Hlavnou činnosťou firmy je špedícia, medzinárodné, námorná, letecká doprava a kusové zásielky Toptrans, sťahovanie a montáže nábytku. Zabezpečujeme colnej deklarácie a zastupovanie pri colnom konaní, prepravu kontajnerov, logistiku a skladovanie, expresné ...

Stavebná a obchodná spoločnosť. Stavebná činnosť: - bytová, občianske, priemyselné výstavba, zemné práce, demolácie, rekonštrukcie. služby: - architektonické, inžinierske, projekčné. Autodoprava, doprava, preprava: - nákladné do 3, 5t sklápač - nákladné kontajnerová do 7t - zemné práce Požičovňa, prenájom: - stavebné ...

Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. sú členom skupiny Maruis Pedersen a.s. a zaistí vám všetko od zberu, zvozu a likvidácie odpadov, cez opravu a údržbu komunikácií, až po verejné osvetlenie. Tiež vykonávame zemné práce a autodopravu. Technické služby v meste Valašské Meziříčí vám zaistia poriadok a čistotu! Poskytujeme tieto ...

Privezieme čokoľvek v blízkom okolí Zlína - jedlo, nákup a alebo kvety.