Maloobchod, predaj: -elektroinstalační materiál -kabely -list -trubiek -jističe -vypínače -zásuvky -Žiarovky -domáce telefóny -svítidla. Možnosť zaistenia: -elektromontážní práce.

GSM, rádiostanice, navigácie GPS. Obchod, predaj, poradenstvo, dodávky zariadení, montáž, servis, opravy: -prenosné a vozidlové, profesionálny rádiostanice (vysielačky) firmy MOTOROLA (dosah 30 km).

Veľkoobchod, maloobchod: - zdroje pre PC - priemyselné zdroje - príslušenstvo k zdrojom - meniče napätia - nabíjačky - LED zdroje.

Import, obchod, rozvoz. Domáce automatizácie: -inteligentní domy -Bezdrôtové technológie -zvonky, vypínače, ovládače -časové spínača. Elektroinštalačný materiál: -pokojové termostaty (manuálna, programovateľné, bezdrôtové) -zabezpečovací systémy Prvky ovládanie klimatizácie.

Dodávka, inštalácia: -signalizační zariadenia: -Elektrické zabezpečovacia signalizácia -Elektrické požiarnej signalizácie -přístupové systémy -uzavřené televízne okruhy -Elektrické (elektroosmotické) -vysoušení muriva, klasický spôsob.

Firma je držiteľom certifikácie systému akosti podľa STN EN ISO 9001:2001 (ITI TÜV). Zariadenia na prenos a rozvod elektrickej energie Predbežné spracovanie cenových ponúk. Doprava podľa požiadaviek.

Spoločnosť je držiteľom oprávnenia NBU. káble: -telekomunikační a silové -pokládka do výkopu -strojní zaťahovanie do káblovodov (PLUMETT ťah do 2t, zaťahovacie zariadenie, špeciálne podvozky na káblové bubny až 2, 25m v priemere) -inštalácie v objektoch -zafukování optických káblov a mikrokáblov do mikrotrubiček. Prekládka káblových ...

Poradenstvo, predaj, dodávky a montáže: -chladič a mraziacich zariadení pre obchody, supermarkety, chladiarne, mraziarne, veľkokuchyne -klimatizační jednotky -vitríny ARNEG Taliansko, OSCARTIELLE Taliansko, PASTORKALT Slovensko. -mrazicí truhly AHT Coolingsystems Rakúsko -stavebnicové boxy Bratia HORÁKOVÉ z PUR izolačných panelov -blokové ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektroinstalační materiál káble, bleskozvody, ističe, vypínače, i všetok pomocný a úložný elektroinštalačný materiál -svítidla -světelné zdroje -Batéria.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -výpočtová technika, počítače -kancelárska technika a kancelárske potreby -mobilné telefóny -audio-video technika -dátové a vizuálne nosiče. Služby: -záručný a pozáručný servis -návrh, tvorba www* stránok -správa a údržba databáz -realizácia počítačových sietí -poradenská činnosť.

Spoločnosť KIP Brno, spol. s r.o. vznikla v roku 1992, je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá má a buduje svoje podnikateľské aktivity nielen v sídle spoločnosti a jej širšom okolí, ale aj v ďalších regiónoch Českej republiky a zahraničia. Spoločnosť KIP Brno je dodávateľom systémového riešenia tvorby projektov káblových systémov v rozsiahlych ...

Na trhu pôsobíme už od roku 1990, sme uznávaným partnerom mnohých firiem v oblasti informačných technológií. Našimi zákazníkmi sú malé firmy s jednotkami zamestnancov ale aj nadnárodné koncerny s tisíckami zamestnancov. Zameriavame sa nielen na predaj tovaru, ale aj na dodávky služieb a komplexných riešení. Ponúkame: -veľkoobchod, maloobchod, ...

Galaxia PIX je jeden z hlavných aktérov v oblasti obchodovania po internete v Európe, ktorý sa počas 10 rokov stal veľmi dôležitým médiom.

Výroba: - elektronické výrobky - elektrotechnika

Predmetom činnosti firmy S + E Klima kom. spol. je projekcia, dodávka, montáž a uvedenie do prevádzky kompletných vzduchotechnických a požiarnych odvetrávanie. - výstavba nových prevádzok - zabezpečenie technologických procesov - kompletné podpora vzduchotechnických zariadení

Projekcia, dodávka, rekonštrukcie, opravy, servis aj zmluvné, montáž: -elektroinstalace a elektromontáže NN do 1000V -zabezpečovací signalizácia EZS -požární signalizácia EPS -meranie a regulácia MaR -strukturované kabeláže -Káblová vedenie -revize elektrického zariadenia.

Veľkoobchod svetelnej techniky. Všetka činnosť súvisiaca s vedením účtovníctva. Poskytovanie konzultačnej činnosti v oblasti legislatívy životného prostredia.

Výroba fóliových štítkov, potlač panelov - výroba štítkov a panelov - diaľkové ovládače.

Služby: - strážna a bezpečnostná agentúra - fyzická ochrana osôb - recepčné služby - detektívne služby - montáž zabezpečovacej techniky

GPelectronic je spoločnosťou poksytujúcou predaj, montáž, dodávka, servisné práce: Zabezpečovacie, kamerové, prístupové, protipožiarne systémy: -bezpečnostná signalizácia -protipožiarne systémy -systémy kontroly a evidencie vstupu osôb -ochrana objektov -pripojenie na pult centrálnej ochrany na 6měsíců zdarma -kamerové a dohliadacie ...

Služby - pripojenie k internetu - predaj výpočtovej techniky - opravy pc - montáž satelitov.

Dodávka, montáž, servis: - elektronická zabezpečovacie zariadenie - požiarna signalizácia - telekomunikačné zariadenia. Elektroinštalačné práce. Projekcia, dodávka a inštalácia: - dátové siete (štruktúrovanej kabeláže, optické siete, ...)

Autorizované servisné centrum FUNAI. Záručný a pozáručný servis spotrebnej elektroniky: -televízory, LED, LCD, PLAZMA, RMG s CD -věže s CD -VIDEO, COMBA s HDD -MW rúry a ďalšie spotrebná elektronika podľa dohody. Predaj príslušenstva a originálnych náhradných dielov.

TANK s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo, on-line softvér a na tvorbu webových prezentácií.