Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Jan Weber sa zameriava na výrobu elektroniky na zákazku, osadzovanie dosiek, pripravuje kabeláž a opravuje DPS.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Mgr. Lubomír Soldán sa zameriava na grafický dizajn, tvorbu videí, animácií a na marketing a fotografovanie.

-Správa a údržba nehnuteľností -Dokončovacie stavebné práce -Ubytovacie služby Maliarstvo, natieračstvo Stolárstvo, podlahárstvo

Virtual Visit, s.r.o. sa zameriava na tvorbu virtuálnych prehliadok, videí a na tvorbu webových stránok.

DEKOLAMP s.r.o. sa zameriava na návrhy osvetlenia, kalkulácie a poradenstva.

NovaStudios s.r.o. sa zameriava na SEO, web design a na opravu počítačov a notebookov.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelárske potreby -papier -písacie potreby -školské potreby -drogéria -kancelársky nábytok -tlačiarne, tonery, cartridge.

Spoločnosť Darfon Electronics Czech s.r.o. je výrobca klávesníc pre notebooky.

Spoločnosť D.V.F. s. r.o. má na svojom e-shope v sortimente: - fotoaparáty - digitálne zrkadlovky - objektívy, statívy - pamäťové karty - foto príslušenstvo.

Spoločnosť prevádzkuje revíznu činnosť - revízia elektra - revízia zdvíhacích zariadení - revízia bleskozvodov. Služby v oblasti BOZP a PO.

Internetový obchod luxusných doplnkov pre Apple výrobky iPhone, iPad, MacBook. - prívesky na mobily - luxusné obaly - kryty a puzdrá - slúchadlá iPhone Swarovski - nálepky - nabíjačky

Meister Design s.r.o. je firma podnikajúca v odbore podláh. Podlahy inštalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebných firiem. Sortiment: - variabilné panely - podlahové krytiny - lišty - svetlá. Konzultácie, poradenstvo, montáž, rekonštrukcia v obore podláh. Meister Design s.r.o. - Vzorkovňa Lukáš Mrkvica Ponetovská ...

Služby - finančné, manažérskeh a obchodné.

Spoločnosť Electronic Design and Service s.r.o.zaisťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technológie povrchovej montáže (SMT): -meracie a regulačné (riadiace systémy) -mikroprocesorová technika a aplikácie. Služby: -inžinierska a projekčná činnosť -návrh, osadzovanie a spájkovanie plošných spojov v SMD* na ...

Spoločnosť zaisťuje poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, ...

Služby: - partnerstvo a outsourcing v oblasti online technickej podpory pre firmy aj domácnosti - servis PC online - odvírovanie PC - zrýchlenie - servis Na Klik affiliate program.

Výroba a dodávka elektronických súčiastok - elektrické konektory, káble a drôty.

Spoločnosť Mag 45, s.r.o. je poskytovateľ logistických služieb a dodávateľ dielov pre hightech priemysel a elektrotechnický priemysel - dodávka nástrojov, obrábacie, ručné - spojovacie materiály - ochranné pomôcky.