ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. sa zameriava na servis a montáž klimatizácií a chladiacich zariadení.

EDARO SERVIS s.r.o. sa zameriava na servis výpočtovej techniky a predaj počítačových zostáv, notebookov a spotrebného materiálu.

Spoločnosť Eden mobil s.r.o. sa zameriava na servis, opravy, predaj, výkup a odblokovanie mobilných zariadení.

TPunix s.r.o. prevádzkuje e-shop ipato.cz, ktorý má bohatý sortiment mobilov, tabletov, šikovných hodiniek, tvrdených skiel a ďalšieho príslušenstva.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

King Stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod AppleKing.cz, ktorý sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení značky Apple vrátane príslušenstva.

FORTE technik s.r.o. sa špecializuje na servis centrálnych a decentrálnych striedačov SolarMax a na montáž, opravy a revízie elektrických zariadení.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

RONITAN s.r.o. sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení, krytov, ochranných skiel a ďalšieho príslušenstva.

Kamil Štěpánek sa špecializuje na servis notebookov, tabletov, mobilných zariadení, displejov a mikrofónov.

Spoločnosť je držiteľom ISO 9002. Činnosť v silnoprúdových a energetických rozvodoch a stavebníctvo. Komplexné zabezpečenie, projekty, realizácie, revízia: -silnoproudé a energetické rozvody v širokej oblasti investičnej výstavby -počítačové spracovanie dokumentácií inžinierskych sietí -projekce sietí NN, VN, VO, trafostanice VN ...

Spoločnosť JO Technlogy sa zaoberá vývojom a následnou vlastnoručnou výrobou LED svietidiel. Vyrábame svetlá založené na čistej, nízkoenergetickej technológii LED. Naše osvetlenie majú uplatnenie v interiéroch a exteriéroch domácností aj v rôznych druhoch priemyslu.

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Bezpečnostné technológie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizácia -kamerový systém -Dátová siete.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Pealock holding, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zámkov na bicykle a lyže.

ANPETRADE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj tienenia, ventilátorov, chladičov, motorov, LED pások a mnoho ďalšieho.

Zebra PCB s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj osadených a tlačených dosiek plošných spojov.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť ELEKTROBOSS s.r.o. sa špecializuje na zabezpečovacie a kamerové systémy, štruktúrované kabeláže, videotelefóny, bleskozvody, rozvádzače a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Aku Energy s.r.o. výskum, vývoj, výrobu a predaj rôznych druhov batérií, akumulátorov a nabíjacích zariadení.