služby: - predaj elektroniky - televízia, videá, hifi, DVD, kiná, GPS navigácia. - servisné služby, poradenstvo

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalatérske práce Dodávka a montáž: - klimatizácia. Predaj: - solárna energia. - centrálne vysávače.

Výroba a oprava: -Elektrické zariadenie -server -osobné počítač.

Eaton Elektrotechnika s.r.o., -výrobca prístrojov pre domové a priemyselné elektroinštalácie -distribúcia elektrickej energie a záložných zdrojov. ARGOS ELEKTRO a.s. Výroba a predaj: -prístroje na istenie elektrických zariadení -prístrije na spínanie elektrických zariadení -ovládanie elektrických zariadení.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Atramentové kazety, tonery, kazety Snap, plniace sady, TTR papier, tlačiarne, špeciálne papiere, filtre pre laserové tlačiarne Blansko, Ivančice, Pohořelice Zaručujeme úsporu oproti originálnym náplniam. Garantovaná kvalita, produkty stále k dispozícii a úspora až 60%! Prink je práve toto, revolúcia vo svete tlače. Najväčšia európska sieť ...

Spoločnosť EMKO IPC s.r.o. sa špecializuje na výrobu, predaj a zostavovanie priemyselných a počítačových komponentov.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

TELEFÓNY.SK s.r.o. sa špecializuje na predaj a servis mobilných zariadení vrátane príslušenstva.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

Alcaserv Slovakia, a.s. sa zameriava na dodávku, inštaláciu a servis komunikačných systémov ALCATEL.

Spoločnosť Copy Group, s.r.o. poskytuje prenájom tlačiarní a kopírok.

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

Antonín Pavlica prevádzkuje bazár a zameriava sa na servis počítačov, notebookov a mobilov.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Jan Kapoun prevádzkuje bazár s elektronikou, gramofónmi, zosilňovačmi, reproduktormi a zaisťuje servis a opravy.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.