Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária pre podnikateľov a poskytovanie právnych služieb v oblasti majetku. Praktizujeme najmä v oblastiach práva licencií a softvéru, autorského práva, zmluvného práva, práva nehnuteľností, pracovného práva a právneho zastupovania pred súdmi.

Účtovná kancelária Contlife s.r.o. sa špecializuje na daňové poradenstvo, mzdy, personalistiku a všetku daňovú evidenciu.

Financie Morava Corporate s.r.o. sú finanční sprostredkovatelia, ktorí na základe požiadaviek klienta vytvoria ponuky veľkých bánk a poisťovní. Poskytujú finančné služby ako sú hypotéky, úvery, sporenie (penzijné, sporiace účty a pod.), investície a poistné služby (poistenie vozidiel, života, nehnuteľností i domácností).

Advokátska kancelária poskytuje právne služby vo všetkých hlavných oblastiach práva. Najmä potom práva zmluvného, autorského, trestného, športového, nehnuteľností a náhrady škody. Radi Vám pomôžeme predísť právnym problémom, a pokiaľ už existujú, dokážeme ich vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Váš sprievodca právom pomáhame ľuďom nájsť to najvhodnejšie riešenie do budúcna Poskytujeme právne služby vo všetkých oblastiach práva, ako napr. Právo nehnuteľností, obchodné, občianske, rodinné, pracovné, trestné a ďalšie.

Sme M&M Finance. Sme hypotekárny tím, ktorý vyrieši aj Vašu hypotéku. Vykonáme Vás hypotékou od A do Z. Od „nasatia“ Vášho príbehu a prvotných kalkulácií, cez podpis zmluvy až po vyčerpanie do poslednej koruny. Sme tím hypotekárnych špecialistov s bohatými skúsenosťami z finančného sveta. Máme za sebou veľa spokojných klientov. Buďte jedni z nich.

Daňová evidencia. Účtovníctvo. Spracovanie miezd. Účtovné poradenstvo Daňové priznanie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, vedenie mzdovej agendy, spracovanie daňového priznania.

Pani Ing. Libuše Cikánková vykonáva audit systému kvality a bezpečnosti potravín. Ponúkame interné audity systému kvality a bezpečnosti potravín firmám zameraných na výrobu a distribúciu potravín, pokrmov, krmív. Ďalej poskytujeme audity u dodávateľov alebo predauditu, audity pred certifikáciou systému kvality a bezpečnosti ...

Komplexné služby pre katolícku cirkev a pre veriacich: - telefóny - energia - poistenie - vzdelávanie - ESET

Spoločnosť Groza s.r.o. má dlhoročné skúsenosti v oblasti zámočníckej výroby. Vďaka nim sme schopní vyrábať nielen malé konštrukcie, ale aj veľké celky. V našom portfóliu nájdete oceľové vráta, dvere, schodištia, svetlíky, kontajnery, rampy, stavebné bunky či oceľové konštrukcie. Nájdete nás na adrese Čierna cesta 145, Olomouc. Zámočnícka ...

Zdravotná poisťovňa. Zelená linka 800 213 213, nonstop prevádzku. Pondelok 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Utorok zatvorené streda zatvorené Štvrtok 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 piatok zatvorené

Nákup a predaj osobných a úžitkových vozidiel, dovoz vozidiel zo zahraničia. Financovanie vozidiel, poistenie, komplexné servisné služby pre motorové vozidlá.

Kancelária VÁŠ Daniar sa zaoberá daňovým poradenstvom, vedením účtovníctva a daňovej evidencie.

sprostredkovanie - poistenie ALLIANZ POISŤOVŇA a.s.

Daňové priznania všetkého druhu vedenie účtovníctva - daňová evidencia - účtovné poradenstvo - mzdy - personalistika

Tvorba počítačových programov na zákazku. Vedenie účtovníctva.

Spoločnosť riskmotive, s.r.o. je nezávislá poisťovacia a poradenská spoločnosť, ktorá poskytuje svojim klientom z radov jednotlivcov i spoločností komplexné služby predovšetkým v oblasti poistenia rizík. poistenie: - osôb - vozidiel - privátne majetok - spoločenstvá vlastníkov - zodpovednosť za škody - firemné majetok - firemné ...

Ponúkam znalecké posudky, odhady všetkých nehnuteľností.