Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Právne služby. Insolvenčná kancelária. Služby: - spracovanie konkurzného návrhu na oddĺženie - osobné bankroty - spracovanie konkurzného návrhu pre konkurzy - prihlášky veriteľov do konkurzného konania - právne poradenstvo - vykonanie právnych krokov potrebných na likvidáciu spoločnosti a výmazu z obchodného registra - ...

Notárske služby v rámci obchodných spoločností: - zakladanie a zmeny - prevod obchodných podielov - valného zhromaždenia - dedičstvo - prerokovanie, spísanie závetov, listín o vydedení a správcovi dedičstva - zmluvy o prevode nehnuteľností.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Vedenie podvojného účtovníctva, daňovej evidencie, elektronické podania finančnému úradu, účtovné poradenstvo. Mzdová a personálna agenda

-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Dokončovacie stavebné práce -Výroba rozvádzačov nízkeho napätia a batérií, káblov a vodičov -sprostredkovateľská činnosť Izolatérstvo Hostinská činnosť Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Daňové poradenstvo, daňový poradca: -vedenie účtovníctva aj daňovej evidencie -vedenie mzdovej agendy a personalistiky -spracovanie podnikateľských zámerov -trhové ocenenie podnikov a investícií.

STK Na Přerovskej, s.r.o. Olomouc sa zameriava na kompexné služby technickej kontroly pre motocykle, osobné aj nákladné automobily a ich prívesy. Stanica technickej kontroly Olomouc: - stk Olomouc - technická kontrola vozidla - technické kontroly pre osobné vozidlá kategórie M1 do 3, 5t - technické kontroly pre motocykle - technické ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovníctvo -vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -spracovanie mzdovej agendy -účtovné poradenstvo -spracovanie daňových priznaní

Vykonávanie stavieb vrátane oceňovania a zmien. Poradenská činnosť v stavebníctve a architektúre. Oceňovanie stavieb. Stavebný dozor.

Advokátska kancelária Zastupovanie pred civilnými a trestnými súdmi, správnymi orgánmi. Vyhotovovanie zmlúv kúpnych, darovacích, nájomných, vyhlásení na byt. jednotky, zmluvy o výstavbe, ...... Právne poradenstvo. Spisovanie žalôb.

Budo Budocan: - bojové umenia - sebaobrana - Ji-Jitsu - cvičenie sebaobrany - akreditované školenie inštruktorov sebaobrany, pracovníkov SBS (civilné bezpečnostné služby) - školenia SBS - psychologická poradňa - súdny znalec: sebaobrana, bojové športy, bojové umenia. Výučba v projektoch MBA.

Služby: - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - zastupovanie pri daňových kontrolách.

Vedenie účtovníctva. Daňové poradenstvo.

Znalecká kancelária. Služby: - právne služby - spracovanie znaleckých posudkov - súdny znalec: - v odbore kybernetika - vývoj softvéru, tvorba internetových stránok - v odbore kriminalistika - bezpečnosť a ochrana dát, počítačová a informačná kriminalita - v odbore ekonómie - odhady ceny softvéru, produktov.

Zaisťujeme financovanie investícií do nehnuteľností formou bankových úverov (hypotekárne úvery, investičné úvery, úvery zo stavebného sporenia), a to na všetky účely úverovania (kúpa, rekonštrukcia, výstavba, vysporiadanie SJM, atď.). V danom odbore sa pohybujeme od roku 2004 av našom regióne patríme k najlepším na trhu. Pre podnikateľov a firmy ...

Daňové priznania. Vedenie: - daňová evidencia - účtovníctvo - mzdy. Účtovné poradenstvo.

Finančné poradenstvo a plánovanie pre VIP

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie