Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy - daňové priznania

Kompletný ekonomický servis, vedenie účtovníctva, daňová evidencia, mzdy, spracovanie mzdovej agendy, všetky daňové priznania, ekonomické poradenstvo a poradenstvo v oblasti insolvencie firiem. Nákup a predaj tovaru.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Služby: - odkúpenie poľnohospodárskej pôdy (ornej pôdy, lúk, pastvín) - obchodná a právna agenda spojená s odkúpením - znalecké posudky - nacenenie pozemkov.

Služby: - obchodný zástupca Allianz - životné poistenie - poistenie majetku - cestovné poistenie - havarijné poistenie - povinné ručenie. Kancelária: Erbenova 270/2 772 00 Olomouc Prevádzkové hodiny: Po, St: 8-11.30, 15-17.30 Út: 15-17.30 Št: 8-11.30

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - spracovanie a kontrola ročnej účtovnej uzávierky - mzdová a personálna agenda - tvorba podnikateľského zámeru - podklady pre bankové úvery - daňové a účtovné poradenstvo. Sídlo: Erbenova 2 779 00 Olomouc

Služby: - finančný poradca Raiffeisen stavebná sporiteľňa a.s.

Mgr. Zdeněk Šarman, Dis. je advokát. Právna činnosť.

Mgr. David Černý je advokát v Advokátskej kancelárii Skalka&Grepl&Čierny. Právna činnosť.

Mgr. Bohdana Šocová je advokát. Právna činnosť.

Advokátska a konkurzná kancelária. Zaujímame sa o ochranu práva občianskeho, obchodného, trestného, rodinného, autorského, rozhodcu a insolvenčného. Riešime exekúcie a vymáhanie pohľadávok.

Advokátska kancelária: - občianske právo - rodinné právo - obchodné právo - trestné právo - dedičská zmluva.

Súdny znalec v odbore auto. Autoservis Osobné a dodávkové vozidlá.

Advokátska kancelária - právne služby - obhajoba v trestnom konaní - zastupovanie v konkurznom a exekučnom konaní.

Súkromná účtovná kancelária - vedenie daňovej evidencie, účtovníctva - personalistika - vedenie miezd.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd a personalistiky.

Služby: - dôchodkové pripoistenie - poisťovníctvo - stavebné sporenie - hypotekárne úvery - vydávanie platobných kariet.