Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Služby: - účtovníctvo - daňové poradenstvo

Činnosť: - sprostredkovanie služieb v oblasti finančného poradenstva, poisťovníctva a hypoték

Služby: - finančné a ekonomické poradenstvo - poskytovanie úverov - realitná činnosť

Ponúkam spracovanie účtovníctva (české i zahraničné doklady), reverse charge, účtovanie tretích krajín ( Čína, USA ai), účtovanie prenesenej daňovej povinnosti a mzdovej agendy menším a stredným firmám z Olomouca a okolia.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie účtovníctva pre neziskové, príspevkové organizácie - spracovanie, výpočet miezd - daňová evidencia - daňové poradenstvo.

Ing. Aleš Baštinec je súdny znalec, ktorý sa zameriava na znalecké posudky či ocenenia a odhady nehnuteľností. Tiež vám poskytne pomoc pri riešení dedičského riadenia, pozostalosti alebo vecného bremena. Naša znalecká kancelária pôsobí v Olomouci a okolí. Prenechajte svoje starosti špecialistom. Znalecká kancelária: - oceňovanie nehnuteľností ...

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne, ČMSS.

Daňová a účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - mzdová evidencia.

Komplexné riadenie a správa pohľadávok -mimosúdne riešenie a exekučná hromadná správa -vymáhanie súdnou cestou -medzinárodné inkaso pohľadávok -odkup pohľadávok -verejné dražby. -služby v oblasti vymáhania pohľadávok.

Advokátska kancelária - generálna prax - občianske a trestné právo - spisovanie zmlúv - zastupovanie v súdnom konaní, v konaní pred správnym orgánom, v priestupkovom konaní, zastupovanie pred orgánmi polície Kancelária: Litovelská 26, 779 00 Olomouc