Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Spoločnosť JK EDIT, s.r.o. sa zaoberá účtovníctvom a daňami. Poradíme Vám v daňových otázkach. Vedieme účtovníctvo novozaloženým firmám. Preberáme účtovníctvo podľa Vašej požiadavky aj počas roka. Radíme živnostníkom a vedieme daňovú evidenciu. Spracujeme daňové priznanie fyzickej osoby. Vieme, čo potrebujete, venujeme sa vám.

Správa nehnuteľností - technická správa budov - administratívne, ekonomické a účtovné služby.

Poradňa v Brne. Kompletné poradenstvo v oblasti financií. Špecializácia na daňové poradenstvo ODDĹŽENIE OBČANOV A SSVČ PODĽA INSOLVENČNÉHO ZÁKONA. Konzultácia zadarmo. Prax cez 5000 klientov. S nami končíte, až máte povolené oddĺženie. Tel 776119448, špecialista na oddĺženie.

služby: - daňové a finančné poradenstvo.

DARA Company s.r.o. sa zameriava na účtovníctvo, daňovú evidenciu, vedenie miezd a audítorské služby.

Účtovné, daňové a ekonomické poradenstvo. Zastupovanie na úradoch. Administratívne práce. Vedenie: - účtovníctvo, daňové evidencie - miezd a personalistiky. Účtovný audit, účtovná závierka. Poskytovanie pravidelných informácií o stave účtovníctva, prepočet daňovej povinnosti, upozornenie na rizikové položky na účtoch v účtovej osnove.

Ekonomický servis Brno Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, personalistika a mzdy. Spolupráca s daňovým poradcom a audítorom

Služby: -daňové poradenstvo: -poskytovanie daňového poradenstva pre organizácie aj jednotlivcov -spracovanie daňových priznaní -zastupovanie klientov v daňovom konaní -optimalizácia daňovej povinnosti -odklad termínu pre podanie daňového priznanie -vedenie účtovníctva: -komplexné vedenie podvojného účtovníctvo ...

Veľkoobchod svetelnej techniky. Všetka činnosť súvisiaca s vedením účtovníctva. Poskytovanie konzultačnej činnosti v oblasti legislatívy životného prostredia.

Činnosť: - izolácia plochých striech

Právna pomoc, účtovné a daňové poradenstvo Finančne ekonomickej rady vo veciach: -RÔZNE DANE, odvody, poplatky a iné platby.

služby: - komplexné poradenské služby v oblasti priamych aj nepriamych daní - účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva, mzdovej agendy - ďalšie administratívne a podporné služby súvisiace so zakladaním spoločností

Daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva, právne poradenstvo.

HTS v.o.s. podniká v oblasti ekonomického a účtovného poradenstva. Ďalej: -spracovanie dát -poskytovanie softvér.

Služby: - ekonomické, daňové poradenstvo.

- daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania - daňová evidencia - mzdy a personalistika

NOcrime s.r.o. sa zameriava na správu a inkaso pohľadávok, účtovníctvo, fyzickú ostrahu a bezpečnostné systémy a na detektívne a právne služby.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Provozování vodovodov a kanalizácií a úprava a dodávka vody -Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové ...

Služby - spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, daní, personalistiky a miezd. Kancelária: - adresa: Bayerova 23, 602 00 Brno.

Účtovná a daňová kancelária - spracovanie účtovníctva - daňové služby - spracovanie miezd a personálna agenda.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové priznania - spracovanie miezd.

Účtovné a daňové služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd a vedenie kompletnej mzdovej agendy.

Daňové poradenstvo. Vedenie a rekonštrukcie účtovníctva: - daňová evidencia (jednoduchá) - spracovanie miezd - účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva (podvojné).