Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie - účtovníctvo E-shop, hardvér. Dodávka - hardvér. Poskytovanie pripojenia k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikácie. Webhosting – serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Služby: - vedenie, audit účtovníctva - spracovanie miezd - daňová evidencia, daňové poradenstvo - ekonomické poradenstvo.

Služby pre neziskové organizácie: -Komplexné ekonomické služby -Vedenie účtovníctva -daňová evidencia pre podnikateľov a neziskový sektor -daňová kontrola -sestavení daňového priznania -audit účtovnej závierky -daňové poradenstvo -zastupování klienta pred správcom dane -účetní poradenstvo -spracovanie miezd (mzdy), vedenie ...

Všetky služby spojené s vedením účtovníctva. Zaistí daňovú evidenciu, podvojné účtovníctvo, ekonomické poradenstvo, controlling a reporting.

Stráženie insolvencie, sledovanie registra dlžníkov, CESR ratingom, nahlasovanie dlžníkov, vyhľadávanie v insolvenčnom registri.

služby: -daňové poradenstvo, daňové priznania, daňová stanoviská, daňová optimalizácia, zastupovanie v daňových konaniach. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Firma Eva Durkáčová, Ing. - účtovné a ekonomické poradenstvo ponúka služby aj v oblasti financií, softvérových riešení a optimalizácie výrobných procesov. Máme skúsenosti so zavádzaním modulov ERP ako v priemyselných firmách, tak aj v štátnej správe, či rozpočtových organizáciách. Poskytujeme tiež poradenskú činnosť pre zahraničné spoločnosti a ...

Odpočítateľná položka na výskum a vývoj, vedu a výskum (VaV), daňové zvýhodnenie výskumu a vývoja. Poradenstvo v oblasti dotácií z EÚ. Verejné obstarávanie, súťažných podkladov.

Spoločnosť AD Economy, s.r.o. je súčasťou skupiny AD Group a svojim klientom ponúka kvalitné know-how v oblasti vedenia účtovníctva, ekonomiky, manažmentu a finančného poradenstva. Našu firmu tvorí tím skúsených odborníkov s dlhoročnou praxou v oblasti účtovníctva a daní, ekonomiky, financovania, manažmentu a výberových konaní na dodávky výrobkov ...

Interiérový dizajn: - asistencia, konzultácie, realizácia - spracovanie návrhu

Vedenie účtovníctva daňové poradenstvo

služby: - kompletné vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, mzdy, zastúpenie na úradoch. Viac informácií na našom webe www.enterprise-consulting.cz

daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania Finančné a ekonomické poradenstvo vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy Zakladanie a likvidácia spoločností

služby: -účetní, daňové poradenstvo -spracovanie auditu -Vedenie účtovníctva -odborné semináre.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

služby: -Vedenie účtovníctva: -jednoduché (daňová evidencia) -podvojné -daňová priznanie -karty hmotného majetku -DPH -spracovanie mzdy -podklady pre žiadosti o úver -zajištění právnych a audítorských služieb -poradenstvo: -ekonomické -účetní -organizování odborných seminárov -akreditovaná vzdelávacie inštitúcie ...

Špecializujeme sa na obchodné právo Slovenskej republiky, dávame prednosť individuálnemu prístupu k našim klientom. Podľa súčasného českého práva pre vás vytvoríme spoločnosť na kľúč, môžeme tiež predávať hotové firmy, presunúť sídlo firmy alebo zmeniť právnu formu vášho podnikania. Máme tiež bohaté skúsenosti s likvidáciou neaktívnych firiem. ...

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

predaj: -výpočetní technika -mobilné telefóny -Príslušenstvo Návrhy, realizácia: -počítačová sieť -informačné systémy pre podniky a firmy. služby: -Vedenie účtovníctva vrátane spracovania účtovnej závierky -daňového priznanie.

služby - vedenie účtovníctva a daňová evidencia - správa a údržba nehnuteľností - projekčná činnosť - predaj a montáž dopravného značenia.

služby: - zavedenie účtovníctva - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo - vedenie jednoduchého účtovníctva (jednoduchého účtovníctva) - spracovanie DPH - spracovanie daňových priznaní k DPPO, dani cestné a z nehnuteľností - spracovanie tabuliek pre banky-súčasť žiadosti o úver.

On-line účtovné systémy. Vedenie účtovníctva: - pre firmy, živnostníkov - pre bytové družstvá - pre obce - pre neziskové organizácie. Zabezpečíme pre Vás kompletnú agendu spojenú s vedením účtovníctva. Daňové poradenstvo. Zastupovanie pred úradmi.