Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Kompletný servis pri vedení účtovníctva/daňovej evidencii poverenou osobou. Komplexné účtovníctvo. Dane.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie personálnej agendy, spracovanie meddy, mzdy - daňové poradenstvo - zastupovanie na úradoch.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva.

Daňové poradenstvo. Služby daňového poradcu: - právna pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb.

Účtovná kancelária. Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva: - hlavná kniha, účtovný denník, kniha pohľadávok a záväzkov - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - spracovanie miezd, mzdy - vedenie personálnej agendy - prihlášky, odhlášky zamestnancov - zastupovanie na úradoch na základe splnomocnenia.

Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy. Daňový poradca.

Služby, komplexný servis: - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo, dane.

Audity výrobných a distribučných systémov Implementácia rôznych konceptov výroby Simulačné štúdie a analýzy.

Daňová kancelária - vedenie daňovej evidencie - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - ekonomické konzultácie.

Účtovná a daňová kancelária - vedenie podvojného účtovníctva a daňovej evidencie - vedenie mzdovej a personálnej agendy - mzdové poradenstvo - daňové poradenstvo - ekonomické poradenstvo.