Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie - účtovníctvo a daňové evidencie - mzdy - poradenstvo.

Služby: - ekonomické, finančné poradenstvo - účtovné poradenstvo - daňové poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva aj on-line - vedenie miezd a personalistika - daňové poradenstvo - ekonomické analýzy a štúdie - účtovný audit - zakladanie spoločností.

Daňové poradenstvo, dane. Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia.

Daňové poradenstvo Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva -kompletné vedenie podvojného účtovníctva a daňovej evidencie -vedenie účtovníctva firiem v konkurze, likvidácii alebo v insolvencii -vedenie mzdovej a personálnej agendy -mzdové poradenstvo -daňové poradenstvo -ekonomické poradenstvo -poradenstvo v elektronickej komunikácii s ...

Daňové poradenstvo dane z príjmu, cestné, dedičské - daňová optimalizácia - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam Vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - jednorazové spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie - účtovné poradenstvo. Poradenstvo.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie mzdovej agendy, spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - spracovanie miezd, mzdy, vedenie personálnej agendy - poradenstvo.

Služby: - spracovanie, vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane.

Služby: - finančné poradenstvo, služby finančného poradcu - daňové poradenstvo, služby daňového poradcu.

Daňové poradenstvo. Účtovnícka a audítorská činnosť.

Audítorské služby Daňové poradenstvo Ekonomické poradenstvo Vedenie účtovníctva.

Daňové poradenstvo - daň z príjmov fyzických a právnických osôb - daň z pridanej hodnoty - daň cestná Vedenie účtovníctva jednoduché a podvojné - mzdy.

Ekonomické poradenstvo Účtovné poradenstvo.

Vedenie, spracovanie účtovníctva, DPH. Daňová evidencia, daňové poradenstvo, dane. Mzdové účtovníctvo.

Audítorské služby Daňové poradenstvo - spracovanie daňových priznaní Ekonomické poradenstvo Účtovné poradenstvo Oceňovanie a znalecké posudky - podniky a ich časti - nehmotné aktíva (know-how, ochranné známky) - cenné papiere - nehnuteľný a hnuteľný majetok.

Daňové poradenstvo - Vedenie účtovníctva - Spracovanie miezd - Ekonomické poradenstvo - Kompletné podnikové poradenstvo Sme účtovná, daňová a poradenská firma pôsobiaca na trhu od roku 1990. Medzi našich klientov sa radia rôznorodé ekonomické subjekty, čo do veľkosti, potrieb i predmetu podnikania. Patria medzi ne aj veľké nadnárodné koncerny, ...

Audítorské služby. Daňové poradenstvo. Účtovné poradenstvo.