Telekomunikačné a spojové služby nezahŕňajú iba klasické telefónne spojenie, ale aj internetové pripojenie firiem a domácností, káblovú a digitálnu televíziu alebo realizáciu multimediálnych sietí či iné rozhlasové a rádiokomunikačné služby.

Predaj, servis - elektronika, elektrotechnika a výpočtová technika - opravy PC zostáv - aquabary, výdajníky vody. Telekomunikačné služby.

Sme nezávislá spoločnosť a za viac ako 10 rokov pôsobenia na telekomunikačnom trhu sme sa rozvinuli v spoločnosť poskytujúcu komplexné telekomunikačné služby v regióne strednej Európy. Teraz sa sústreďujeme na dodávky, výrobu a inštaláciu telekomunikačnej techniky tej najvyššej kvality.

Poskytovanie služieb v areáli TOS Kurim: - dodávka energií - telekomunikácie - správa areálu.

Telekonferenčné služby - telekonferencie - konferenčné (hromadné) hovory.

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské ...

Služby - digitálne rozhlasové vysielanie.

Služby: - telekomunikácie - ICT služby - návrh, inštalácia a prevádzkovanie LAN, WiFi sietí - elektroinštalácia, silnoprúd

Činnosť: - prenos dát cez GSM siete mobilných operátorov (GPRS/EDGE/UMTS) a predaj aktívnych prenosových prvkov v týchto sieťach.

Telekomunikačné služby - člen Skupiny ČEZ - telekomunikačný operátor.

Služby - prenosnosť čísla NP - predvoľba operátora CPS - modul objednania ADSL.

Služby - projektovanie a výstavba optických a metalických sietí, meracích systémov a softvéru - metalické siete, optické siete - geodetická činnosť - inžinierska činnosť - meranie a testovanie.

Telekomunikačná činnosť - prevádzkovanie tranzitných telefónnych ústrední - poskytovanie hlasových služieb - poradenské a expertné služby - vývoj telefónneho softvéru - dodávky telefónneho hardvéru - odborné semináre.

Návrh, realizácia: - dátové siete - dátové centrá.

Telekomunikačné služby - volanie na bežné typy telefónnych liniek, pevné linky - telefonovanie cez internet - pripojenie k internetu - prenájom okruhov - služby pre marketing.

Projekcia, výstavba: -telekomunikačných sietí. Služby: -poskytovanie internetu. -digitálna televízia. -VoIP telefónie.

Spoločnosť DAMOVO Česká republika s.r.o. je súčasťou nadnárodnej spoločnosti DAMOVO Group, poskytuje riešenia a služby so zameraním na podnikové komunikácie a informačné technológie.

Služby - pripojenie k internetu - VoIP, lacné volania.

Svojim zákazníkom pomáhame udržať krok s dobou, ktorá je stále rýchlejšia a stále viac orientovaná na digitálne technológie. Žijeme v digitálnej dobe a naším zámerom je, aby naši zákazníci nielen využívali najmodernejšie technológie, ale súčasne mysleli dopredu. Tým môžu získať potrebný náskok pred konkurenciou. Snažíme sa, aby sme boli v ...

Služby: - poskytovateľ internetového pripojenia - digitálna televízia - volanie VoIP.

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

TelePlus s.r.o. pôsobí v niekoľkých oblastiach telekomunikačného a softvérového trhu.

Ponuka služieb v oblasti telekomunikácií, informačných technológií, zabezpečovacej techniky a slaboprúdových riešení. Faccility manažment. Marketing.