Mäsokombináty, bitúnky a údenárstvo sú producentmi bravčového, hovädzieho, hydinového ale aj zverinového mäsa. To je možné následne spracovávať do údenárskych a mäsových výrobkov, ako sú párky, slaniny, klobásy, masť, mleté mäso, špekáčiky, salámy a šunky.

Výroba, predaj, e-shop: - sušené mäso - sušené hovädzie mäso - sušené morčacie mäso.

Veľkoobchod, e-shop čerstvých rýb - ryby čerstvé aj mrazené - kôrovce, mäkkýše - morské riasy čerstvé - dezerty - vajcia.

Výroba, distribúcia: - kuracie mäso - mrazené, chladené polotovary.

Výroba, predaj: - mäso a mäsové špeciality so špecializáciou na fermentované mäsové výrobky s obsahom probiotík a prebiotík.

Predaj čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, kuracieho, morčacieho. Mäsa mrazená, teľacia, zverina a údeniny. Zásobujeme predajne, reštaurácie, školy. Rozvoz chladiarenskými vozidlami.

Veľkooobchod, maloobchod, predaj - chladené mäso kuracie a morčacie. Predajne: A. Staška 1904/80A, 140 00 Praha Olbrachtova 1946/64, 140 00 Praha Krajnícka 2021/1, 148 00 Praha Obchodné nám. 51/1, 143 00 Praha

Maloobchod, predaj: -potraviny -zmiešaný tovar. Pohostinstvo: -súkromné večierky, narodeninové akcie (35 osôb) -posedenie na terase (45 osôb)

Veľkoobchod a maloobchod, predaj: - lahôdky: - šunky, syry, belgické paštéty, olivy - víno - horčica z Viedne od výrobcu Albatros.

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba, obchod a služby inde nezaradené Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. - potravinársky tovar, potraviny.

Mäsiarstvo a údenárstvo Pernarecké mäso - údeniny Výrob, maloobchod, predaj: -mäso -mäsové výrobky Služby: -catering

Dovoz morských rýb z Francúzska - ustrice - kraby, mušle, langusty.

Mäsiarstvo, výroba, predaj: - mäso - údeniny

Distribúcia: - potraviny - mrazený aj chladený tovar - ryby, hydina, mäso - mliečne výrobky - mrazené ovocie, zelenina

Rastlinná a živočíšna výroba, pestovanie, chov: - obilie - repka - kukurica - kŕmne plodiny - chov ošípaných - výroba mlieka Bitúnok Výroba: - mäsové výrobky - údeniny

Predaj - potraviny - zmiešaný tovar Obchodná činnosť.

Predaj, výroba mäso, mäsové výrobky.

Dovoz, predaj: -výrobky maďarského mäsokombinátu

Predaj: -ryby, mäso, údeniny -lahôdky, potraviny -mrazené výrobky.