Mäsokombináty, bitúnky a údenárstvo sú producentmi bravčového, hovädzieho, hydinového ale aj zverinového mäsa. To je možné následne spracovávať do údenárskych a mäsových výrobkov, ako sú párky, slaniny, klobásy, masť, mleté mäso, špekáčiky, salámy a šunky.

Služby: - prevádzka reštaurácií Mäsiarstvo Chov mäsového dobytka Aberdeen Angus

Internetový, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj prírodnej bulharskej kozmetiky s ružovým olejom a jogurtovou probiotikou. Ďalej ponúkame bulharské syry a údeniny, parfémové cukríky, ružové a borovicové medy a marmelády, orientálske dezerty, ružové nápoje a alkohol.

Mäsiarstvo, údenárstvo, výroba: - mäsové výrobky

Veľkoobchodný predaj mrazených potravín pre reštaurácie.

Veľkoobchod, maloobchod mäsa - výrobca mäsových a údenárskych výrobkov, knedlí a lahôdok. Penzión Jotis Pokratická 75 412 01 Litomerice Mobil: 606 692 899 e-mail: penzion@jotis.cz

Nákup a predaj sladkovodných rýb.

Vyrábame chladiace, mraziarenské, izotermické a skriňové nadstavby. Import mäsa a mäsových výrobkov.

Nákup, predaj, spracovanie: -zverina Chov: -prepelice -bažanti Služby: -poľovníctvo

Bitúnok: -porážka -spracovanie mäsa Výroba údenín - Žichlínek 200 - Tel:465322174 -mäsové várobky - varené, údené -bravčové polovičky Maloobchod: -mäso -údenina - salámy, párky

Bourárna bravčového a hovädzieho mäsa. Rozvoz po celej Českej republike a Slovensku od nedele do štvrtka. Každý deň čerstvé mäso z kvalitných belgických chovov.

Výroba, predaj a e-shop sušeného mäsa.

Mäso, údeniny, občerstvenie - pre stravovacie zariadenia, školy, bufety, reštaurácie a hotely

Bitúnky Rudolec. Bitúnok. Výroba: - údeniny - hovädzie mäso