Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. Výroba: -drevené okná, eurookná, okná sú preverené štátnou skúšobňou -dvere vrátane montáže a zapravenia -kuchyňa, inštalácia vrátane spotrebičov -zákazkové stolárstvo.

Výroba, predaj: - dvere masív vnútorné, vonkajšie - dvere a zárubne SAPELI - vstavané skrine - okná EURO od firmy TTK - schody a zábradlia /drevené, nerez/ - kuchynské linky vrátane 3D návrhu - plávajúce podlahy Egger, Magnum - nábytok na mieru - podbitie domov, drevené ploty - všetky stolárske práce Možnosť splátkového ...

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Hodinový manžel, služby: - elektrikárske práce - inštalatérske práce - murárske a obkladačské práce - stolárske práce

Stolárske práce. Výroba nábytku z masívu - kuchyňa - vstavané skrine - postele - interiérové dvere.

Rekonštrukcia kúpeľní, kuchýň a interiérov - obkladačské práce - stolárske práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce.

Výroba: - nábytok na mieru - kuchynské linky - spálňa - vstavané skrine - predsieňové steny.

Stolárske práce. Zákazková výroba nábytku: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - nábytok do interiérov reštaurácií - vstavané skrine.

Spoločnosť Josef Malík sa špecializuje na murárske práce ako sú kompletné rekonštrukcie (malých či veľkých objektov, bytov, rodinných domov alebo kúpeľní). Ponúkam obkladačské práce ako napríklad obklady stien, pokládka dlažby a obklady krbov. Okrem murárskych a obkladačských prác vykonávame aj výrobu z dreva - pergoly, ploty, detské ihriská ...

Stolárstvo, stolárske práce, návrhár vstavané skrine so zobrazením ceny skrine Zákazková výroba, návrhy, realizácia: -kuchyně -vestavné skrine -detské izby -obývacia izby -předsíně

Už od roku 1997 sa spoločnosť STORO s.r.o. zaoberá výrobou drevených okien a vchodových dverí. Okrem samotnej výroby okien poskytujeme aj demontáž starých okien, montáž aj murárske práce vrátane dodávky a montáže vonkajších aj vnútorných parapetov rôznych dekorov. Dodávame aj ďalšie doplnky, ako sú vnútorné žalúzie, vonkajšie žalúzie alebo ...

Stolárstvo. Drevovýroba, zákazková výroba: - nábytok - kuchynské linky, kuchyne - interiéry. Remeselnícke práce: - stolárske - stolárske.