Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Výroba a predaj výrobky z dreva. -květinové hrantíky -plotové dielce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -Dvere a zárubne s obložkami predaj reziva Predaj brikiet.

Stolárstvo, stolárska výroba. Výroba na zákazku - okná, dvere, vráta.

Kúpeľne na kľúč. Kompletná dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadu, kúrenie -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové skúšky.

Stolárstvo Létal vyrába kuchynské linky, nábytok do detských izieb, kancelárií, obývačiek, vybavenie reštaurácií a na vonkajšie použitie aj pergoly a záhradné domčeky.

Stolárstvo, podlahárstvo. Stolárske a podlahárske práce. Stavebná aj nábytková stolárska výroba. Výroba z masívu a lamina. Vykonávame povrchové úpravy. Eurookná. Dielňa v areáli ZD Nětčice.

Výroba: - drevený nábytok - drevené žalúzie - slnolamy - vonkajšie drevené terasy - interiérové podlahy.

Spoločnosť STRAKOŠ nábytok s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do domácností, firiem, reštaurácií a hotelov. Jedná sa najmä o stoličky, jedálenské zostavy, ale aj kuchynské linky, postele a záhradný nábytok.

truhlářství Stolárske práce, výroba: - drevený nábytok - zákazková výroba - stolárske komponenty - včelárske vybavenie.

Výroba, drevovýroba: - postele - matrac - lamelové rošty - nábytok (nočné stolíky). Remeselnícke práce: - stolárske - stolárske.

Stavebná firma, práca: Stavba, atypické stavby, výstavba, realizácia, rekonštrukcia: -rodinné domy a domčeky -rodinných domov a domov -drevodomky, drevostavby -nízkoenergetické stavby -energeticky úsporné stavby -pasívne stavby. Práca: -stavebno stolárskej konštrukcie -stavebno-tesárske konštrukcie.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov