Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť INTERFAS s.r.o. z Brna sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, terasové podlahy, drevené obklady a na ďalšie prvky.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Jiří Brabec sa zameriava na výrobu dreveného nábytku v privátnych aj verejných priestoroch, renováciu schodísk a na čalúnený nábytok

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

STOLÁRSTVO Jiří VODÁK sa zameriava na ručnú výrobu driev pre stolný tenis nielen pre Európu.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Jiří Kutal sa zameriava na výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti, výrobu dverí, schodov a zábradlí. Stolárstvo Kutal tiež zaistí dodávku sklenených priečok, dverí rôznych veľkostí vrátane kovania.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Stolárstvo Radek Housar ponúka zákazkovú výrobu nábytku na mieru. Výroba: - kuchynské linky - spálňa - detské izby - vstavané skrine - obývacie steny - kancelársky nábytok - čajové krabičky - krabičky na mince. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu. Sídlo spoločnosti sa nachádza na adrese ...

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.