Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Komplexné stavebné práce Vám zabezpečí firma Jaroslav Tůma. Vykonávame výstavbu rodinných domov, hrubé stavby, rekonštrukcie domov, bytov a tiež kúpeľní. Ďalej sa zameriavame na vykonávanie murárskych, stolárskych, zámočníckych a maliarskych prác. Nájdete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavebná činnosť, práce, výstavba: - novostavby - ...

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Sme rýdzo česká firma, ktorá ponúka služby zákazkovej stolárskej výroby. Vyrábame z masívu a guľatiny. Vyrábame všetok nábytok vrátane vstavaných skríň, záhradného nábytku atď. Vykonávame renovácie kuchýň. Spokojný zákazník je vždy na prvom mieste.

Naša firma je na trhu s nábytkom a bytovými, i nebytovými interiéry. Použité materiály, lamino, dyha, lakované dielce. Zákazková výroba nábytku a interiérov. Návrhy, poradenstvo.

Stolárstvo, podlahárstvo. Kladenie nového schodiska. Renovácie schodísk. Podlahy, zábradlia, obložky.

Zdeněk Daněk sa zameriava na chladiace a mraziace zariadenia pre mraziarne, obchody a to ako v Českej republike, tak aj pre Slovensko. Ďalšou činnosťou je výroba nábytku pre predajne.

Stolárstvo, podlahárstvo. Spoločne pracuje s Petrom Čechom - pod firmou Podlahy Čech

Práca: -truhlárstvo -reštaurovanie starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -reštaurovanie umeleckých diel Výroba: -dvere interiérové, exteriérové -kuchynská linka, -stoly, stôl, -vstavaný nábytok, spálňa -kúpeľňový nábytok, detská izba, schody, zábradlia -masívny nábytok a vybavujeme kancelárie -kópia ...

Stolárstva. Kuchynské štúdio. Výroba, predaj, montáže: -jakýkoliv nábytok na mieru Návrhy v 3D, realizácia: -interiéry - bytový nábytok.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - spotrebné zdravotnícke a hygienické materiály - dezinfekčné prostriedky - drogistický tovar, drogéria - jednorazový hygienický materiál.

Stolárstvo, stolár Stavebne stolárska a stolárska zákazková výroba: -repliky-okná, dvere a nábytok (intarzie) -kuchyně-kuchynskej linky (lamino, masív) -nábytok spálne -Dvere vchodové i interiérové -Drevené schodisko samonosnéobklady schodísk

Stolárska dielňa, zákazková výroba: - vchodové, interiérové dvere - schodisko - altány - nábytok, kuchynské linky apod

Stolárstvo. Výroba: -kuchyňa na mieru -vstavané skrine -nábytok -dvere -schody -podlahy. Montáž, predaj: -plávajúce podlahy -obložkové zárubne -dvere.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: -okná -dvere -schody -kuchyne. Vykonávame návrhy interiérov v 3D programe.