Stavebný dozor je nutný nielen z pohľadu legislatívy, ale aj kvôli bezpečnosti a správnosti vykonania stavebných úkonov. Dozor zabezpečí priebežnú kontrolu všetkých dôležitých stavebných prác, a to z hľadiska projektovej dokumentácie aj platných noriem.

Služby: -odhady nehnuteľností. -stavebné projekcie. -stavebný dozor.

Služby: -projektová príprava a projekčné práce -projektové dokumentácie priemyselné, občianske, ekologické, energetické a poľnohospodárske stavby -techniký dozor -dohľad nad projektom -komunikácia s úradmi, podklady na kolaudáciu -poradenská činnosť a konzultácie v oblasti projekcií.

Projektová príprava stavieb, technický dozor, krízový manažment, koordinácia BOZP. Návrhy a realizácia záhrad a zeleného životného štýlu.

Služby: -technické dozory stavieb -projekčné práce -koordinátor BOZP na stavenisku -rozpočty stavieb -zatepľovanie rodinných a bytových domov

Služby: -technického dozoru investora. -koordinátor BOZP na stavenisku.

Služby: -stavebná projekcia -stavebný dozor

-Inžinierska činnosť v výstavbe, technický dozor -sprostredkovateľská činnosť v odbore stavebníctva

Spracovanie investičného zámeru, štúdií a dokumentácie. Zaistenie profesionálneho vedenia stavby a kolaudácie. Projektová a inžinierska činnosť, realizácia stavieb.

Vykonávanie pozemných stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Bytová výstavba Technický dozor. Zemné práce. Projektová činnosť: -novostavby -rekonštrukcia -prístavby.

Služby: - dozorná činnosť na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnosť na stavbách - spracovávanie majetkovej evidencie vodovodov a kanalizácií podľa zákona č.274/2001 Zb - vypracovávanie rozpočtov stavieb - projektová, inžinierska činnosť.

Služby: - architektúra a projekčná činnosť - technický dozor na stavbe - odhady realizačných nákladov

Stavebná činnosť, stavebné práce: - výstavba RD na kľúč - monolitické konštrukcie - rekonštrukcia - fasády - inžinierska činnosť - technický, stavebný dozor. Služby: - odstraňovanie škôd - sanácia objektov.

Služby a poradenstvo v oblasti stavebníctva Technický dozor Inžinierska činnosť v stavebníctve

Projektová a inžinierska činnosť, dozorovanie stavieb, vykonávanie drobných stavebných prác, všetko najmä v oblasti výstavby zariadení na nakladanie s odpadmi: - skládky odpadov, kompostárne, zberné dvory, prekladiská, rekultivácia, nakladanie s bioplynom ai. - prevádzkové poriadky, integrované povolenia, EIA ai. Projektovanie dopravných ...

Riadenie investičných projektov Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Stavebný dozor Technický dozor investora Projektová činnosť vo výstavbe Realitná činnosť Správa nehnuteľností

Architektonické štúdie Projekty pozemných stavieb a interiérov - projekt pre územné konanie a stavebné povolenie - vykonávacie projekty - autorský a technický dozor pri realizácii stavby

Realitná činnosť, predaj a kúpa - nehnuteľnosti Služby - stavebný dozor - projektovanie stavieb

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Stavebná a projekčná firma -novostavby, rodinné domy -rekonštrukcia -statické zabezpečenie stavieb -projektová činnosť -stavebný dozor.

Komplexné zabezpečovanie inžinierskej činnosti a výkonom technického dozoru investora. Uvedené činnosti sú vykonávané skúsenými pracovníkmi, ktorí už pred založením združenia pracovali v investičnej výstavbe.

Projekcia, projektovanie: - pozemné stavby. Inžinierska činnosť. Stavebný dozor, stavebný manažment.

Projekcia, stavebný dozor, inžinierska činnosť, konzultácia: -vodovody, kanalizácia. -čistiarne odpadových vôd.

Kompletnú investorskú a inžiniersku činnosť vo výstavbe. Naše služby sú: - poradenstvo ohľadom územného plánu - projekčné práce domov, bytov a kancelárií - inžinierska činnosť, povoľovanie stavieb, kolaudácia - výber dodávateľa - stavebný dozor - odborné posudky výstavby.

Projekcia, projektovanie, vykonávanie: -pozemné stavby. -stavebný dozor.