Predaj, poradenstvo, odborná montáž, školenia, opravy.oprava a servis, dodávka: -potlač a značenie výrobkov, výrobok, kartónov, kartóny v priemysle, priemyselné značenie -laserové značiace systémy Solaris -rýchlejšie vektorové -inkjet priemyselné tlačiarne, tlačiareň Leibinger, -injekty od spoločnosti ALE-pre potlač ...

Výroba biofermentora a priemyselných kompostera pre zhodnocovanie BRO a BRKO vrátane Gastro odpadov Výroba organických hnojív Dodávky technológií na spracovanie odpadov Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Prípravné práce na realizáciu stavby Výroba strojov pre hospodárske ...

Zámočnícke práce, výroba, zámočník: -vyrábíme brány, schody, zábradlia, mreže a rôzne oceľové konštrukcie do hmotnosti 5 ton. kontajnery: -výroba naťahovacie kontajnery podľa vašich požiadaviek, podvozky. Kontajnery vyrábame: -s otvárateľnými bočnicami pre prevoz ťažkých sypkých hmôt (napr. štrk, piesok, suť ...) -velkoobjemové pre prevoz ...

Dodávame: - priemyselné zariadenia a produkty - predpredajný a popredajný servis - technická, technologická a logistická podpora.

Zaoberáme sa predajom komponentov pre hydraulické systémy.

Všetok tlačový materiál pre analógovú a digitálnu tlač - dovoz, import, predaj, veľkoobchod. TLAČOVÉ FARBY XSYS, FLINT - farby flexografické / hĺbkotlačové - vodové - na etikety / narrow web, na obaly - farby flexografické / hĺbkotlačové - riedidlové - na obaly. - farby flexografické UV - sušenie - na etikety / narrow web, na obaly UV ...

ZV Engineering s.r.o. sa zameriava na konštrukčnú, projekčnú a inžiniersku činnosť v potravinárskom a chemickom priemysle.

K&V machines s.r.o. sa zameriava na servis a opravy vyvrtávačiek, kovoobrábacích, NC a CNC strojov a nastavovanie geometrickej presnosti.

Výroba: -chemické, petrochemické zariadenia -oceľové konštrukcie -drevospracujúce stroje a zariadenia -vodohospodárske zariadenia pre čističky, čistiarne odpadových vôd.

ETIMAX s.r.o. sa špecializuje na výrobu a dodávku samolepiacich etikiet, mobilných terminálov, snímačov, karbónových pások, tlačových hláv, termotransfer tlačiarní a ďalších technológií.

Spoločnosť DRÁBOK TAX s.r.o. sa zameriava na predaj a servis poľnohospodárskej a stavebnej techniky.

Šijacie centrum Radovský je špecializovaný e-shop na šijacie stroje všetkých dostupných značiek. Predávame šijacie stroje, overlocky, coverlocky, vyšívacie stroje, pletacie stroje, krajčírske panny a bysty, žehličky a rezaciu techniku vhodné pre krajčírstvo, šijacie dielne a módne salóny, ale aj pre domácnosti a špeciálne ženy, ktoré si obľúbili ...

Výroba poľnohospodárskej techniky do viníc a sadov. - výkyvné sekcie - osečkovací lišty - kultivátory a plečky - hĺbkové a vlečnou - herbicídne rámy - Zatlačovač stĺpikov - vleky.

Výroba, oprava, servis: -stroje a zariadenia na výrobu pneumatík -stroje a zariadenia pre gumárenský priemysel(MITAS). Mechanické práce pri výrobe prototypov. Sústruženie-až do priemeru 1250mm, dĺžka 3000mm Frézovanie vŕtačky VR4, KSB40B, VS20, VS32B, Mark Super, horizontka WH-80. Zváranie MIG/MAG, WIG - Fronius VS ...

Zastúpenie firmy Massey Ferguson. Predaj a servis: - poľnohospodárska technika Massey Ferguson, KUHN, SGARIBOLDI, OPall-AGRI, SMS, DAL.BO, SCHAFFER, BERTHOUD, FLIEGL, BOQBALLE, PNEUSEJ, WTC Piesočná.

Plynové vzpery na výrobu aj ako náhradné diely. Vykonávame aj výpočty - návrhy umiestnenie vhodných vzpier pre Váš kryt, aby bolo dvíhanie čo nejergonomičtější. Ľubovoľné sily, rôzne vyhotovenia. Dodávky u bežných množstvo do 2-3 týždňov.

Spoločnosť S-FELTEC s.r.o. sa zameriava na prehliadky, kontroly, opravy a modernizácie obrábacích strojov vrátane zaistenia náhradných dielov a predaja nových strojov.