Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Nadácia prispievajúca k zlepšovaniu duševného i telesného rozvoja detí a mládeže.

Združenie sa zaoberá kultúrnou a vydavateľskou činnosťou, protidrogová prevencia.

Služby: -klub pre deti -jasle -škôlka -rodinné centrum

Informačné a poradenské služby pre neziskové organizácie.

Činnosť nadácie je podporovať obnovu a ochranu kultúrneho dedičstva v Českej republike.

Rodinné centrum pre celú rodinu výtvarnej dielne, cvičenia.

Prevádzka neziskovej organizácie so zameraním na vzdelávanie sociokultúrne znevýhodnených skupín. Podpora asistentov pedagógov a komunitného vzdelávania.

Asociácia hotelov a reštaurácií SR má cez 1000 členov a predstavuje významné zoskupenie. Svojimi aktivitami ovplyvňuje kvalitu hotelových a gastronomických služieb poskytovaných účastníkom domáceho a zahraničného cestovného ruchu Českej republiky. Strategické ciele asociácie: - zastupovanie záujmov členskej základne - prieskum potrieb - ...

Vytváranie-podmienok pre šport telesne postihnutých a ich fyzický a duševný vývoj

Združenie študentov japonského bojového umenia Kjúdo - cesta luku. Organizujeme pravidelné cvičenia, semináre a organizujeme verejné ukážky.

Cech podlahárov Českej republiky vznikol 31.12. 1997 ako otvorená profesijná organizácia pre všetkých podnikateľov a živnostníkov, ktorí realizujú drevené, laminátové, textilné, povlakové a priemyselné podlahy v súlade s technickými normami. Je členom Hospodárskej komory SR a Zväzu podnikateľov v stavebníctve v SR. Cech aktívne podporuje výučbu ...

Zastupovanie členov cechu – remeselníkov, maliarskych firiem a odborných učilíšť.

Integrácia detí a mládeže so zdravotným postihnutím a sociálnym znevýhodnením a pomoc ich rodinám, seniorom.

Sme zapísaní vo verejnom registri. Našou hlavnou činnosťou je podpora ľudí s mentálnym postihnutím. Organizujeme pre nich sociálne rehabilitačné pobyty, športové a kultúrne podujatia, výlety a vychádzky. Poskytujeme poradenské služby.

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Zimná filmová škola HM, Dosky - festival hudobného divadla, Dúhová búrka, Letný ateliér HM, Letný tábor HM, Mladá Smetanova Litomyšl