Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Spoločnosť pre bezlepkovú diétu poskytuje poradenstvo a pomoc ľuďom, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu.

Študentská Thália – prehliadka stredoškolskej tvorby.

Na Sudcovskú úniu Českej republiky a jej odbornej komisie sa môže so svojimi návrhmi, námetmi či pripomienkami obracať sudcovská i široká verejnosť prostredníctvom jej kancelárie.

Česká asociácia petrolejárskeho priemyslu a obchodu Analyzujeme trh palív, mazív a čerpacích staníc v SR. Prevádzkujeme interný informačný technický servis.

Prevádzka zväzu kulturistiky a fitness Českej republiky. Organizácia súťaží v kulturistike, fitness a bikiny.

Cieľom združenia je získanie prostriedkov na charitatívne účely, podpora nadácií, organizovanie zápasov, turnajov, benefičných a verejne prospešných športových podujatí za účelom propagácie futbalu.

Únia pôrodných asistentiek zaoberajúcich sa poradenstvom v odbore pôrodníctva.

Združenie fyzických osôb a právnických osôb v oblasti klenotníctva, hodiniek a zlatníctva.

Nezisková organizácia ponúka terapeutické a liečiteľské služby klientom na uzdravovanie osobnosti, na rozvíjanie duchovnej cesty a na posilnenie vnútornej rovnováhy. Ponúkame individuálne liečenie aj skupinové relaxačné aktivity s psychoterapeutickými podnetmi. Ponúkame možnosť uzdravovať svoje vnútorné zranenie v malej skupine v šamanskom ...

Občiansky spolok Kolt organizuje letné a zimné tábory pre deti.

Valdštejnský palác je objekt v Prahe na Malej Strane, jedna z najvýraznejších stavieb českého raného baroka av súčasnej dobe sídlo Senátu Parlamentu Českej republiky.

Ústav sociálnych služieb - opatrovateľská služba - denný stacionár - objekt seniorov - sociálne aktivizačné služby kluby seniorov - pohybová odľahčovacia služba

Ústav pre súčasné dejiny AV ČR. -výskum českých a československých dejín po roku 1938 v medzinárodnom kontexte. Ústav organizuje medzinárodné konferencie, špecializovaná sympózia a workshopy.

Zväz odborných technických kontrolórov, výrobcov, pracovníkov montáží a opravárov zariadení ihrísk, detských ihrísk, telocviční, športovísk a posilňovní

Komora expertov ručného písma si dáva za cieľ šíriť validné a kompletné informácie o „vede o písaní“. Svojimi aktivitami sa snažíme prispieť k rozvoju vedného odboru zaoberajúceho sa ručným písmom a jeho využiteľnosti v rôznych sférach spoločenského života, a to vrátane jeho využiteľnosti v oblasti posudzovania ručného písma