Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Zimná filmová škola HM, Dosky - festival hudobného divadla, Dúhová búrka, Letný ateliér HM, Letný tábor HM, Mladá Smetanova Litomyšl

A centrum je tehotenské a rodinné centrum - vzdelávacie a pohybové programy.

Záujmové združenie pre deti - Pionierska Skupina Žiara.

Klub priateľov červenobielej palice združuje najmä osoby s hluchoslepotou a ich rodiny a priateľov. Jeho činnosť je zameraná na voľnočasové aktivity. Vydáva internetový časopis Lúč z tmy. Organizuje klubové stretnutia a pobyty. Informuje pravidelne o aktualitách emailom alebo na svojich stránkach a facebooku.

Informačná podpora osôb so zdravotným postihnutím - prevádzka portálov Helpnet.cz a Pomoc na dvanástke, organizovanie konferencie INSPO o technológiách pre osoby so špecifickými potrebami.

Nepolitické združenie zaoberajúce sa rekonštrukciou bitiek americkej občianskej vojny.

Environmentálna politika, ekonomika a medzinárodná spolupráca.

Občianske združenie: -sebarealizácia a spolupráca

Poskytuje: - pomoc zvieracím útulkom - prevádzkovanie zvieracích azylov

Dramatický súbor učitelia a teraz už bývalí študenti Gymnázia Botičská.

Cech klampiarov, pokrývačov a tesárov Českej republiky. Ako taký združuje podnikateľské subjekty z odborov: - klampiar - pokrývač - tesár. V súčasnej dobe má cech okolo 180 členov pôsobiacich na rôznych miestach našej republiky.

Komunitné centrum pre rodičov s deťmi. Škôlka. Vzdelávací inštitút a poradenstvo.

Kartonážna výroba krabičiek, papierových a kožených obalov. Zákazkové šitie predmetov, opravy a úpravy odevov. Ručná výroba kefárskeho tovaru. Jednoduché kompletizačné a montážne práce.

Združenie osôb a organizácií, informačná podpora v oblasti priemyselnej ekológie, chemickej legislatívy, noriem rodiny ISO 14001.