Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Dom s opatrovateľskou službou: - opatrovateľská služba a domy s opatrovateľskou službou - denný stacionár - sociálne aktivizačné služby pre rodiny s deťmi - nízkoprahové zariadenie pre deti a mládež.

Detský domov - školské zariadenie na výkon ochrannej a ústavnej výchovy pre deti a mládež od 3 do 18, resp. 26 rokov.

Starostlivosť o starých a chorých ľudí. Podpora osobného potenciál a sebestačnosť detí, mládeže, dospelých a seniorov pri riešení nepriaznivých situácií Pomoc opusteným, chudobným a osobám s najrôznejším postihnutím. Poradenstvo a priama pomoc ľuďom v kríze a núdzi. Charitatívne akcie a zbierky na pomoc potrebným.

Hygienická stanica: -rozbory: -vod, pôdy: -chemické -mikrobiologické: -ťažké kovy -glazúr keramiky -potravín -vín -meranie: -hlučnosť -prašnosť -osvetlenie -činnosť: -poradenská -konzultačné. Oddelenie epidemiológie, dezinfekcia, linka AIDS tel.:572551379.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Výroba, predaj: - vonné a ťahané dekoračné sviečky - dekoračná keramika.

Obec Žítková sa radí medzi kopaničiarske obce, patriace do uhorskohradišťského regiónu. V obci býva 171 obyvateľov na výmere 6, 80 km2 v nadmorskej výške 590 m.n.m. Základom pre názov obce bolo slovo Žítek alebo život, ktorý musel byť obnovovaný na tomto území často pustošenom vojnami. V obci nájdete súbor pôvodných domov. Je tu tiež ...

Veľkoobchod: - obaly, obalová technika: - fólia plastové, PE, PP, PVC - kartonáž - baliace stroje, zariadenia - vyfukovacie linky - liace technológia - prevíjačky, rezačky. Striekacie, lakovacie systémy: - zastúpenie firmy WALTHER PILOT - striekacie pištole - tlakové nádoby - odsávacie systémy, lakovne, ...

Obec Hostejov sa nachádza v okrese Uherské Hradiště v Zlínskom kraji a radí sa medzi obce v Česku s najnižším počtom obyvateľov. Založenie dediny sa podľa povesti datuje už od čias cyrilometodskej. Na mieste dnešného Hostejovho založili kňazi kláštora sv. Klimenta hostinec pre pútnikov, ktorí putovali po starej ceste na Velehrad a do Pomoraví a ...

Tábornícke združenie PRE deti. Akcia pre deti, ale aj dospelých Nezisková organizácia.

Vinárska obec Kudlovice sa rozkladá severozápadne od Uherského Hradiště v podhorí chríbskych lesov. Miestna trať Paňhája patrí k najsevernejšie položenej vinárskej trati Slováckej vinárskej podoblasti. Obec je územne rozdelená na dva celky - samotnú obec Kudlovice a miestnu časť cca 2 km vzdialenú Kudlovskú Dolinu. V obci sa nachádza ...

Výroba, šitie, veľkoobchod, predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - všetok sortiment aj na zákazku - drogerie - bytový textil a lôžkoviny - obuv.

Skupina historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie. Organizujeme akcie historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie.