Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Nadácia Synot sa snaží pomáhať deťom a mládeži v Zlínskom kraji.

Obec Korytná sa nachádza v Zlínskom kraji v okrese Uherské Hradiště. Prvá zmienka o dedine pochádza už z roku 1331. V súčasnej dobe tu žije okolo 960 obyvateľov. Vybavenosť obce: - materská škola - základná škola - pošta - predajňa zmiešaného tovaru - tenisové kurty - futbalové ihrisko - krytý plavecký bazén. Zaujímavosti, ...

Obec Ostrožská Nová Ves sa nachádza v Zlínskom kraji, neďaleko okresného mesta Uherské Hradiště. Prvá písomná zmienka o obci pochádza v roku 1258, ale početné archeologické nálezy dokazujú, že oblasť bola osídlená najskôr už v období paleolitu. K Ostrožskej Novej Vsi je pripojená menšia dedina Chylice a celkom tu žije okolo 3400 obyvateľov. Obec ...

Recyklačná dielňa hendikepovaných - recyklácia elektroodpadu - naša chránená dielňa rozseparuje na jednotlivé druhy materiál, ktoré sa ďalej používa ako vstupná surovina na ďalšie spracovanie.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Apoštolská cirkev. Zbor organizuje bohoslužby a duchovné stretnutia. Venujeme sa duchovnej starostlivosti o seniorov v neďalekom DD.