Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Účelom spolku je spolupráca s kanonicky zriadenými alebo schválenými inštitúciami, ktoré spája činnosť v prospech Velehradu viery. Podieľa sa na získaní finančných prostriedkov na opravu a údržbu hnuteľných i nehnuteľných kultúrnych pamiatok na Velehrade a podľa svojich možností participuje na tejto údržbe aj fyzicky.

Český štatistický úrad. Pracovisko pre okres Uherské Hradiště. Služby: -sčítanie ľudu -register organizácií.

Správa a údržba nehnuteľností. Upratovacie služby. Predaj: - drogistický tovar. Chránená dielňa. Zaisťujeme možnosť náhradného plnenia za poskytnuté služby či odobraný tovar.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chránená pracovná dielňa: -triedenie a čistenie plastov. Výroba: -sáčky, vrecia a návleky z bublinkovej fólie -prírezy z LD PE fólie. Predaj: -paropriepustné a parotesné strešné fólie. Odobratím našich služieb, tovaru a výrobkov si môžete splniť náhradné plnenie.

Združenie hasičov Čiech, Moravy a Sliezska. Hasičský zbor. Hasiči. Služby: -riadenie činnosti hasičských jednotiek v rámci okresu -vytváranie podmienok na účinnú ochranu života a zdravia občanov a majetku pred požiarmi a pri poskytovaní pomoci pri živelných pohromách a udalostiach.