Potrebujete pomôcť s hľadaním práce či zápisom nehnuteľnosti? Navštívte príslušný úrad, kde vám pomôžu. Mestské a obecné úrady, stavebné úrady, katastrálne úrady, matričné úrady, úrady práce, exekútorské úrady a finančné úrady spadajú do verejnej správy.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky. Pobočka Lednice.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky. Oddelenie vinohradníctva: - tel.: 515 304 123. Oddelenie registra viníc - tel. 515 304 111.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky.

Útvar zabezpečuje ochranu verejného poriadku, prijíma oznámenia od verejnosti a vykonáva vyšetrovanie k priestupkom a trestným činom spáchaným v mieste ich pôsobnosti.

Kontakt, dokumenty HK, informácie o členoch, informácie pre podnikateľov, poradenská činnosť, informácie o činnosti.

Riaditeľstvo ciest a diaľnic. Investície a správa všetkých diaľnic, rýchlostných ciest a ciest I. triedy v Českej republike.

Riaditeľstvo ciest a diaľnic SR, závod Brno.

Pobočka: Výstavba, údržba: - dopravné stavby - cesty, diaľnice, komunikácia.

Riaditeľstvo ciest a diaľnic SR správa Zlínskeho kraja.

Orgán štátnej správy na úseku kontroly dodržiavania: - predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci - normy pracovných vzťahov a pracovných podmienok.

Oblastný inšpektorát práce pre Moravskosliezsky kraj a Olomoucký kraj so sídlom v Ostrave. Orgán štátnej správy na úseku kontroly dodržiavanie: -predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci -noriem pracovných vzťahov a pracovných podmienok.

Oblastný inšpektorát bezpečnosti práce pre Juhomoravský a Zlínsky kraj so sídlom v Brne: -ochrana pracovných vzťahov a pracovných podmienok. Bezpečnosť práce.