Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Kurzy - účtovníctvo - daňová evidencia - rekvalifikačné kurzy.

Vzdelávacia, poradenská a personálna spoločnosť.

Akreditované kurzy účtovníctva a daní.

Psie škola - kurzy poslušnosti - internátny výcvik - výcvik obrany - príprava na výstavy. Súkromná psia škola K9 Gabriely Pavlíčkovej.

Kurzy a semináre. Pre firmy, dospelé aj deti.

Predpôrodné kurzy osemtýždňové a víkendové Majka, moderná príprava na pôrod: -predpôrodná príprava -prvý on-line predpôrodný kurz -podpora pri pôrode -problémy s otehotnením -laktačné poradenstvo -dojčenská masáž -škôlka -predškolské stretávanie Majáček -združená škola Brno.

Služby: -firemné jazykové kurzy -preklady -korektúry a editácia textov

Služby: - kondičná škola - cvičenie

Školiace centrum - organizovanie školení, konferencií, workshopov a odborných kurzov - špeciálne kurzy pre verejnú správu, zdravotníctvo a školstvo - IT kurzy - kurzy pre administrátorov - manažérske kurzy.

Služby: - powerjóga - doučovanie, preklady, tlmočenie francúzština

Služby: -rozvoj ľudského a organizačného potenciálu, špecificky v organizáciách -vzdelávacie a poradenské aktivity so širokou tematickou základňou, ktorá spája zameranie na cieľovú skupinu Rómov a sociálne vylúčených

Jazyková škola -výučba anglického jazyka všetkých pokročilostí -denné (pomaturitné) štúdium -popoludňajšie a večerné kurzy -týždenné intenzívne kurzy -individuálne a firemné kurzy -prekladateľská a tlmočnícka agentúra -profesionálne preklady do/z 35 jazykov, expres preklady -tlmočenie vo väčšine odborov: konzekutívne, ...

Tanečné štúdio - spoločenský tanec - latinsko - americké tanca - dance - aerobic - tanec s hviezdami.

Semináre, kurzy, rekvalifikácie, školenia - Životné prostredie - Energetika - Psychológia práce a spoločenské vystupovanie.

Angličtina - preklady - tlmočenie Francúzština - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - zlmočenie Ruština - preklady - tlmočenie Jazyková škola - firemná angličtina, nemčina - firemné, večerné a intenzívne kurzy - internetová výučba - príprava na medzinárodné skúšky.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo. Vyučovanie v odbore cudzích jazykov.

Vzdelávacia inštitúcia akreditovaná Ministerstvom práce a sociálnych vecí.

Jazyková agentúra. Výučba jazykov. ANGLIČTINA, ŠPANIEĽŠTINA, REČTINA, NEMČINA, FRANCÚZŠTINA

Školenie vodičov motorových vozíkov.

Služby - prieskumy pre nemocnice a zdravotnícke zariadenia - personálny audit - riadenie ľudských zdrojov - akreditované vzdelávanie pre riadiacich a vedúcich pracovníkov v sociálnych službách - E-learningový kurz.

Inovačné poradenstvo - rozvoj, riadenie a profesionálna podpora podnikov a zámerov - výber partnerov a tréning - marktetingové aktivity - lobovanie a reprezentácia - podporu a poradenstvo v oblastiach propagácie výskumu a technologického vývoja - diseminácia, osveta a motivácia.

Preklady a tlmočenie - súdne tlmočenie - výučba ruského jazyka.