Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Služby: - požiarna ochrana - školenie zamestnancov, odborná príprava požiarnych hliadok, preventistov PO, zastupovanie pri kontrolách, poradenská činnosť - bezpečnosť práce.

Výučba - angličtina - popoludňajšie a večerné kurzy - v malých skupinách - firemná a individuálna výučba - dochádzkové popoludňajšie kurzy - príprava na medzinárodné skúšky, na pohovor, na maturitu - víkendové kurzy

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Jazyková škola, služby vo viac ako 10 jazykoch: -firemné a individuálne jazykové kurzy angličtina, nemčina, francúžština, španielčina, čeština pre cudzincov, taliančina, poľština, ruština, bulharčina, ukrajinčina -preklady v menovaných jazykoch a ďalej preklady maďarčina, fínčina -titulkovanie videí -tlmočnícke služby (tlmočenie) simultánne, ...

Ponúkame jazykové kurzy všetkých úrovní pre jednotlivcov či malé skupiny. Zaručujeme osobný prístup a priestor pre samostatný prejav. Zdokonalíte sa v komunikácii, rozšírite si slovnú zásobu a vylepšíte si písaný prejav.

Služby: -školenie, kurzy so zameraním na financie a účtovníctvo, manažérske -obchodné a prezentačné zručnosti -kompletnú podporu pri riadení chodu spoločnosti -poradenstvo všetkých oblastiach riadenia podniku, od personalistiky, cez ekonomiku až po riadenie rozvoja podniku -profesionálne analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, školenia pracovníkov a tvorby dokumentácie BOZ a PO. Revízia hasiacich prístrojov a hydrantov.

Organizovanie kurzov. Ponúkame množstvo kurzov, ktoré vyhovujú prijímacím testom na vysokej škole.

Spoločnosť je expertom v oblasti bezpečnosti IT a zálohovania dát. Služby: -konzultačné a projektové poradenstvo -plný outsourcing správy -implementácia ISMS podľa ISO 27001 a príprava na certifikáciu -školiaca a prednášková činnosť, odborné semináre, školenia (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee ...

preklady z a do nemeckého, anglického aj srbského jazyka. Ponúkame au-pair zájazdy do nemecky hovoriacich krajín, jazykové a profesijné vzdelávanie.

Poskytovanie kvalitného vzdelávania verejnosti, zamestnancov firiem, štátnych inštitúcií i neziskového sektora.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť, preklady, tlmočenie, výučba anglický jazyk.

Kartotéka platidiel. Odborné kurzy. Verifikačná technika.

Kurzy plávania pre deti i dospelých Kurzy plávania pre materské školy Cvičenie vo vode (aquaaerobic). Jarné sústredenie Letné sústredenie pri mori Zimné akcie (lyžovanie)

Ponuka poradenstva, konzultácií a školení.

Kurzy jachtingu na Brnenskej priehrade: - jachtárske kurzy - kapitánske skúšky a preukazy - špecializované kurzy plachtenia - kurzy 1. pomoci pre jachtárov.

Poradenstvo a služby v riadení, rozvoji organizácií a ľudských zdrojov.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Počítačová škola GOPAS je najväčším poskytovateľom školení v oblasti: -informačných technológií na českom i slovenskom trhu. Ročne absolvuje odborné kurzy takmer 30-tisíc študentov, z ktorých väčšinu tvoria špecialisti IT. Aj napriek tomu, že pôsobí na pomerne malom trhu, patrí GOPAS k jedným z najväčších poskytovateľov IT školení v ...

Výučba jazykov, preklady, tlmočenie.