Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Predaj - autorská keramika - ručne maľovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.

Kurz - šerm. Umelecká agentúra - vystúpenie na tému histórie šerm, orientálny a historický tanec, kaukliarov a historické remeslá aj pre film a divadlo.

Poskytovanie služieb v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Autoškola - výcvik skupín AM, A1, ASO, ABO, B, B+E, C, C+E, D, D+E, T - školenie vodičov - kondičné jazdy - preskúšanie vodičov po jednoročnom zákaze riadenia, 12 bodov - individuálne kurzy v anglickom alebo nemeckom jazyku - zapožičanie vozidla absolventom autoškoly na získanie ďalšej praxe Školenia - bezpečnosť práce Detektívne a ...

Poradenstvo - dotácia z EÚ Kurzy - predajné zručnosti a vyjednávanie - prezentačné zručnosti - rozvoj ľudských zdrojov a rekvalifikácia - koučovanie.

Volejbalové a futbalové ihrisko 5 tenisových kurtov Tenisová škola.

Organizovanie obchodnej súťaže. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Výučba anglického jazyka, angličtina. Prekladateľ, tlmočník.

Združenie PRE ekologickú výchovu a ochranu prírody.

Kurzy - výcvik obsluhy zemných a stavebných strojov - školenia strojníkov.

Zájazdy s organizovaním potápačských kurzov. Kurzy - potápanie.

Nemčina - preklady - tlmočenie Slovenčina - preklady - tlmočenie Výučba - slovenčina - nemčina.

Služby: - ďalšie vzdelávanie podnikových právnikov firiem, ktoré obchodujú so zahraničím. Lektorský tím je tvorený odborníkmi z oblasti medzinárodného práva súkromného, práva medzinárodného obchodu a obchodného práva - školenia, semináre.

Ponuka, predaj: -výtvarné kurzy -hobby potreby.

Športová agentúra - incomingová turistika spojená s outdoorovými športmi firemné akcie, lyžiarske kurzy Športové kurzy - lyžovanie, carving, funcarving.

Preklady a tlmočenie Organizuje - jazykové kurzy.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzívne víkendové kurzy, intenzívne týždenné kurzy -súkromné lekcie -preklady, tlmočenie -letné a zimné tábory pre deti -študijné pobyty v zahraničí -semináre, jazykové audity -rodení hovorcovia aj českí lektori sú veľmi priateľskí -bezdrôtové pripojenie na internet, počas vyučovania ponúkame nápoje ...

Súbor bulharských ľudových tancov.

Ponúka - tanečné kurzy pre deti a juniorov, letné tanečné semináre, šitie - tanečné kostýmy.