Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Poskytujem osobný koučing zameraný na problémy vo vzťahoch partnerských a manželských, medzi rodičmi a deťmi, av neposlednom rade problémy s hľadaním životného partnera.

Dom* detí a mládeže, DDM*, centrum voľného času Heleceletova: -kurzy, krúžky pre deti a dospelých -keramika -hudobné -jazykové -prírodovedné -rodičia s deťmi -maľovanie -výukové programy pre materské a základné školy -prímestské tábory.

Dom* detí a mládeže, DDM*: -kurzy, krúžky pre deti a dospelých -keramika -maľovanie -turistika -výukové a tvorivé programy pre materské, základné a stredné školy -prímestské tábory.

Služby súvisiace s ochranou životného prostredia: -poradenstvo v odbore ochrana zdravia a bezpečnosť práce -poskytovanie softvér -sledovanie nebezpečných látok -školenie v oblasti prepravy chemických látok.

Organizovanie: -kurzy, školenia, rekvalifikácie: -firemné vzdelávanie -projektová činnosť -agentúra práce -outdoor -team building -účtovníctvo -poradenstvo -obchodný zástupca -sprievodca cestovného ruchu -opatrovateľka o deti -sociálna pracovníčka -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované ...

Aeroklub letiska Medlánky: -letecká činnosť -vyhliadkové lety -výcvik pilotov.

Komunikačné a informačné systémy: - návrhy, projektovanie a inštalácia dátových sietí -komunikačné systémy -hardware -softvér -návrhy a projektovanie dátových sietí -inštalácia dátových sietí -meranie, diagnostika a certifikácia dátových sietí -bezdrôtové prepojenie dátových sietí -školenie, služby a poradenská činnosť ...

BBS, člen Českej asociácie MBA škôl (škola) (CAMBAS): -poskytuje prestížne manažérske vzdelanie Executive MBA s dôrazom na strategické riadenie, riadenie financií, marketing, ľudské zdroje -štúdiá prebiehajú formou víkendových sústredenie po dobu 2 rokov -absolventi získavajú titul MBA od Nottingham Trent University, Veľká ...

Služby: -organizácia seminárov pre úradníkov -organizácia školení, reklamné zručnosti -prenájom kancelárií, školiacich priestorov, učební. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Manikúra, pedikúra. Školiace stredisko. Predaj materiálu. Služby súdneho znalca v odbore.

Karty, kurzy, Reiki, astrológia, numerológia, spirituálne liečenie.

Semináre a konferencie. Firemné akcie na mieru pre vašich zákazníkov, dodávateľov, zamestnancov. Športové akcie: golfové turnaje, golfové akadémie pre začiatočníkov, športové viacboje aj v netradičných disciplínach, outdoorové aktivity, motokáry, štvorkolky, streľby, lukostreľba, paintball, škola šmyku a mnoho ďalších. Kultúrne a spoločenské ...

Dotácie, granty, financovanie projektov, školenia a vzdelávanie, technologické riešenia.

Organizujeme kurzy prvej pomoci pre firmy, kurzov prvej pomoci pre rodičov a verejnosť a tiež špeciálnych kurzov a záchranárskych výcvikov.

Jazyková škola: -výučba angličtina, nemčina, francúzština v centre Brna -jednoročné denné štúdium -gramaticko-konverzačné kurzy s rodenými hovorcami -klasické popoludňajšie a večerné kurzy -dopoludňajšie a víkendové kurzy -príprava na štátne a medzinárodné skúšky -firemná výučba a obchodný jazyk.

Vzdelávanie pre verejnú správu Daňové poradenstvo Účtovníctvo Ekonomické služby

Firemná párty, teambuilding, konferencie, hostesky, catering, gastro servis, ubytovanie, veľtrhy, sales promotion, design.

Poskytovanie školení, workshopov a konzultačných služieb. Záručný a pozáručný servis serverov, počítačov, notebookov značiek IBM a Lenovo.

Jazyková škola: -výučba anglického jazyka - dochádzkové kurzy všetkých pokročilostí -dopoludňajšia, popoludňajšia aj večerná -1x3 alebo 2x2 hodiny týždenne -prípravné kurzy na skúšky Cambridge -obchodná angličtina -intenzívne celoročné kurzy 20 h. týždenne -pomaturitné štúdium s oprávnením MŠ SR -špeciálne kurzy pre deti a mládež 1x2 ...

Jazyková a vzdelávacia agentúra: -výučba anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho, talianskeho a ruského jazyka -štúdium v zahraničí (jazykové kurzy) -jazykové kurzy v tuzemsku (intenzívne kurzy pre motivovaných zaneprázdnených profesionálov) -prázdninové študijné kurzy pre deti a mládež v zahraničí, jazykové ...

Bar Výučba a kurzy - hra biliardu Billiard club - 10 poolových stolov 9 stôp, 1 karambol 210 cm.