Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Kurzy plávania pre deti: - plávanie bábätiek, batoliat - výučba plávania pre predškolské, školské deti.

služby: - vzdelávacie programy na mieru - tímový koučing - individuálny koučing - leadership - firemnej komunikácie .... a ďalšie.

služby - programy rozvoja osobnosti - kurzy Feuersteinovu inštrumentálne obohacovania.

služby - inštruktor zdravotné telesnej výchovy - tréner systému špirálny stabilizácie chrbtice - inštruktor čínskych zdravotných cvičení Zhineng Qigong.

Školiacom a poradenskom centre: - kurzy pre manažérov, obchodníkov - koučovanie - HR servis.

Jazykové centrum: - výučba anglického jazyka pre od deti 3 rokov.

Ponúkame základné a stredoškolské britskej vzdelanie. Naša súkromná škola poskytuje výučbu podľa britských osnov, zakončenou medzinárodné maturitnou skúškou IB.

služby: - štúdio jogy a pilates

Organizujeme prípravné kurzy, pomaturitné štúdium a nulté ročníky na prijímacie skúšky právnických, ekonomických, filozofických a lekárskych fakúlt.

Ateliér výtvarného umenia - kurzy figurálne kresby a maľby.

služby: - jazyková škola - preklady, tlmočenie

Spoločnosť DAKREZ, s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti spracovania účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy i daní. Medzi naše ďalšie aktivity patrí organizovanie školení, kurzov a seminárov v odbore mzdového účtovníctva a personalistiky. Sídlime na Prahe 4, ulice Vo Lhotke. Naše služby, vedenie, spracovanie: - účtovníctvo - ...

Spoločnosť Komunikačná technika spol.s r.o. prevádzkuje nakladateľstvo a vydavateľstvo odborných kníh a časopisov z oblasti elektrotechniky, telekomunikácií, zdravotníctva, ICT a technológiách všeobecne. V našom širokom produktovom portfóliu nájdete aj literatúru pre voľný čas. Kľúčovým produktom vydavateľstva je odborný mesačník Sdělovací ...

služby: - školenie vodičov - poradenstvo v dopravnej legislatíve a pri dopravnej nehode.

Organizovanie vzdelávacích cyklov, seminárov, konferencií a tematických dní v oblasti controllingu.

Online kurzy: - interiérový dizajn

Kurzy, semináre: - meditácie - zážitkové semináre.

služby - školenia a semináre v oblasti odpadového hospodárstva. Pobočka Plzeňský kraj - adresa: Nám. Slobody 137, 335 61 Spálené Poříčí - tel. 603 161 021. pobočka Vysočina - adresa: Petrovická 857, 592 31 Nové Mesto na Morave - tel. 739 932 290.

služby: - školenie v oblasti marketingu, manažmentu, financií, colnej problematiky, logistiky a skladovania.