Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Zaoberáme sa poskytovaním školení v oblasti IT a jazykových zručností.

Poskytovanie poradenstva a firemného vzdelávania v oblastiach predaja či riadenia a zákazníckych služieb. Organizovanie kurzov a seminárov.

Poskytovanie poradenstva v oblasti manažmentu, koučovania a vzdelávania vedúcich pracovníkov. Implementácia systému kvality ISO 9000 a TQM.

organizovanie otvorených seminárov zaisťuje korporátne vzdelávanie, incentívne zájazdy i teambuildingy.

Kurzy Home a Foto pre realitných maklérov a verejnosť. Autorské a výukové metodické sady. Pre realitné kancelárie pripravujeme kurzy

Ponuka akreditovaných, kvalifikačných i záujmových masérskych kurzov certifikovaných na Ministerstve zdravotníctva.

Počítačová škola GOPAS je najväčším poskytovateľom školení v oblasti: - informačných technológií na českom i slovenskom trhu.

Centrum poskytujúce poradňu pre zmenu životného štýlu.

Realizujeme outdoorové, teambuildingové a športové akcie. Organizujeme zážitkové kurzy, vzdelávacie, školiace a vodné záchranárske činnosti

Baletná škola - výučba v oblasti tanca - organizovanie baletných predstavení - organizovanie kurzov pre dospelých a deti od 2 rokov Baletný obchod - baletné tyče Agentúrna činnosť zastupovania umelcov.

Kurzy potápania PADI: - začiatočnícky kurz prístrojového potápania - pre pokročilých - výučba prvej pomoci - potápač záchranár - potápanie pod ľadom - hĺbkové potápanie az lode - vrakové potápanie - v suchom obleku - nočné potápanie - vyhľadávanie a vyzdvihovanie objektov z vody.

Channel Crossings patrí medzi prestížne jazykové agentúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1993. Našim poslaním je poskytovanie širokej ponuky efektívnych jazykových služieb tak, aby sme uspokojili individuálne požiadavky domácich i zahraničných klientov z radov súkromných firiem, štátnych organizácií i širokej verejnosti.

Ponúkame jazykové kurzy angličtiny, španielčiny a nemčiny.

Agentúra požiarno-technických a poradenských služieb. Ponúkame okrem iného tieto činnosti v oblasti požiarnej ochrany: - spracovanie dokumentácie požiarnej ochrany - požiarne preventívne prehliadky objektov - kontroly hasiacich prístrojov a hydrantov - školenia o požiarnej ochrane - predaj a montáž hlásičov požiaru

Novo otvorená predajňa a školiace centrum. Ponúkame všetok sortiment materiálov na nechtovú modeláž, nail art a manikúru.

Poradenská a vzdelávacia spoločnosť . Môžete využiť účasť na organizovaných konferenciách, seminároch a tréningoch ako aj s ponukou nového typu vzdelávacej aktivity Efektívnejšia a účinnejšia prax interného auditu.

Konzultačná spoločnosť: - tréningy pre manažérov, obchodníkov.

Tenisová škola - kurty pre verejnosť. Predaj a servis tenisových potrieb a vybavenia.

Sme výberové česko-britské šesťročné gymnázium ponúkajúce najvyššiu kvalitu vzdelania v anglickom jazyku. Naše študentky a študenti úspešne skladajú medzinárodné skúšky IGCSE a IB spolu s českou maturitnou skúškou a pokračujú v štúdiu na univerzitách v Českej republike aj zahraničí.

Spoločnosť poskytuje komplexné služby v oblasti počítačového vzdelávania, konzultácií a podpory informačných a komunikačných technológií. Je držiteľom certifikácií Microsoft Gold Certified Partner pre Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovacie stredisko ECDL, Akreditácia MŠ MT na vykonávanie rekvalifikácií.

Kurzy, rekvalifikačné kurzy: - účtovníctvo - daňová evidencia - školenia pre firmy

Plavecký klub, služby: - plávanie dojčiat a batoliat - plávanie predškolákov - wellness Plavecká škola Rosnička Brno Majdalenky 10 tel.: 734 692 474