Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Služby - strategické poradenstvo - riadenie a reštrukturalizácia - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personalistika - koučing pre firmy, podnikateľov, jednotlivcov.

Program "Medzinárodné jazykové kurzy" je určený všetkým, ktorí sa chcú zdokonaliť v cudzom jazyku v čo najkratšom čase a dosiahli vek 17 rokov. Tento program je zameraný na štúdium v dĺžke 2 - 24 týždňov a ponúka širokú paletu v mnohých štátoch celého sveta. Akademické programy: - medzinárodný školský rok - University a College v USA a ...

Profesijné vzdelávanie, školenie dospelých v odboroch: - marketing, obchodné zručnosti - organizačný manažment - rozvoj osobnosti - ekonomický manažment, manažérske účtovníctvo - riadenie nákupu a zásobovania, logistika - zahraničný obchod, colný zákon, colné doklady, colná deklarácia - obchodné právo - personalistika - pracovné právo.

Kozmetické služby. Výhradný dovozca kozmetiky Chris Farrell Dovozca zdravého opaľovania HE-SHI Rekvalifikačné kurzy pre kozmetičky

Kurzy plávania vo vlastnom bazéne pre dojčatá, batoľatá a predškolákov. Kurzy plávania pre väčšie deti vo veľkých bazénoch v Prahe. Cvičenie, záujmové a umelecké krúžky pre deti a cvičenie pre dospelých, cvičenie a plávanie pre tehotné a seniorov, predpôrodné kurzy a laktačné poradenstvo.

Zdravý chrbát, vývojová kineziológia, dynamická stabilizácia, kruhový tréning, bodystyling, Program pre MŠ: zdravé cvičenie pre deti s využitím lôpt a balančných plôch, prevencia chybného držania tela. Individuálne lekcie, konzultácie, prednášky. Pobyty s cvičením v ČR aj zahraničí. Víkendy, workshopy. Pobyty s cvičením zdravý chrbát a poznávaním ...

Štúdio Happy time vzniklo ako reakcia na dnešný príliš uponáhľaný životný štýl plný stresu. Ponúkame odreagovanie, možnosť na chvíľu sa preniesť do iného sveta bez starostí a urobiť tak dobre svojej duši aj telu. Všetky kurzy prebiehajú v centre Prahy, nám.Jiřího z Poděbrad 7-8, Praha 3, metro A a tram č.11 HappyTime - relaxačné a umelecké ...

Vzdelávanie v stavebníctve. Špecialista na celoživotné vzdelávanie a rekvalifikácia v odbore stavebníctva a architektúry. Organizuje: - odborné školenia - semináre - kurzy - rekvalifikácia - konferencia - výstavy aj prezentácie.

Problémy s čítaním? Problémy s písaním? Prejavy: nechuť na učenie problémy a neúspech v škole denne sa musíte dieťaťu venovať pomalé čítanie nečitateľné písmo.

Jazyková škola, výučba, kurzy: - moderná hebrejčina.

Služby - personálne poradenstvo, nábor a zapojenie nových zamestnancov do firiem - organizujeme školenia a odborné stretnutia - kurzy pre firmy.

Služby - výtvarné kurzy, kurzy kreslenia a maľovania pre deti a dospelých.

Centrum odvykania od fajčenia: - semináre ako prestať fajčiť.

Služby - kurzy prvej pomoci - školenia pre firmy - akreditované kurzy pre pedagógov - programy pre deti materských škôl.

Služby: - organizovanie degustácií, eventov a teambuildingov s vínnou tematikou

Služby: - firemné cestovanie - teambuilding - firemné eventy

Služby: - konzultácie, koučing pre firmy - personálny manažment - pestovanie firemnej kultúry.

Cvičenie, kurzy: - jóga - taichi - sunda - kung-fu.

Služby - kurzy, koučing - mnemotechnika, umenie rýchleho a účinného dlhodobého zapamätania - rétorika.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopy, portály - tvorba šablón - webhosting - outsourcing - školenia a konzultácie

Činnosť: - konzultačná, tréningová a koučinková spoločnosť

Služby: - hotelové poradenstvo - školenia a workshopy