Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Činnosť: - certifikované semináre a školenia pre estetickú a regeneračnú medicínu.

Vzdelávacia a poradenská činnosť - školenia a koučovanie aplikovanej psychológie.

Služby: - vzdelávacie a rekvalifikačné programy, kurzy v obore grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - marketingová komunikácia - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediálne školenia, tréning.

Výučba cudzích jazykov - angličtina, nemčina, španielčina, ruština a čeština pre cudzincov - kurzy, skupinové výučba, príprava na medzinárodné jazykové skúšky.

Služby - organizujeme kurzy, semináre - programy pre začínajúcich realitných maklérov.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti nákupu a znižovania nákladov, outsourcingom nákupu a školením nákupcov. Máme 15 rokov skúseností v tejto oblasti a 750 miliónov dosiahnutých úspor.

Centrum tradičnej čínskej medicíny. Každodenná prevencia - metódy medicíny: - akupunktúra - akupresúra - moxovanie, bankovanie - čínske masáže s aromaterapiou - fytoterapia - kozmetické služby. Liečebné a kozmetické produkty. Ozdravné kôry na základe vykonanej diagnostiky. Odborné konzultácie pre vážne chorých. Vzdelanie pre ...

Činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti zdravotníctva.

Služby: - semináre a kurzy pre rozvoj osobnostných zručností - individuálne výukové programy, kurzy, semináre, audity a konzultácie pre realitné kancelárie - právne semináre, konferencie a workshopy - špecializované semináre v oblasti verejných dražieb a exekúcií - činnosti licitátora verejných dražieb - teambuildingové akcie

Služby: - školenia na tému IFRS a US GAAP - poradenstvo

Služby - mobilita zamestnancov a sťahovanie pracovných priestorov - vízové a imigračné služby - jazykové a interkultúrne vzdelávanie.

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - kurzy, vzdelávanie pre sociálne služby

Predaj: - vrtuľníky - nové aj použité Služby: - výcvik pilotov

Tai Ji Quan rodiny Yang Praha Výučba tradičného čínskeho kung fu pre dospelých aj deti. Zostavy pre jedného, zostavy vo dvojiciach, cvičenie so zbraňami, sebaobrana, qigongové cvičenia, čínske zdravotné cvičenia.

Činnosť: - organizovanie vzdelávacích akcií pre sektor verejnej správy - akreditované kurzy.

Sme súčasťou medzinárodnej skupiny ARVAL, ktorá pôsobí v 25 krajinách a spravuje viac ako 700 000 vozidiel. Pôsobíme v oblasti financovania a manažmentu vozových parkov na českom trhu od roku 2003. Naša partnerská sieť dodávateľov Vám zaručuje a ponúka stálu dostupnosť a maximálnu ústretovosť v poskytovaní služieb operatívneho lízingu. Náročnosť, ...

Prevádzkovanie teplovzdušných balónov, organizovanie letov a výcvik pilotov. Ponuka služieb v oblasti balónovej reklamy.

Školenia farmaceutický priemysel - marketing a predaj - finančný manažment - merchandising Podnikové poradenstvo Vykonáva (farmaceutický priemysel) - propagácia a marketing.