Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Píla. Výroba, predaj: -bukové a dubové škárovky -lepenie nábytkárske polotovary -postele z masívu -schodnice a podschodnice -stavebné, palivové rezivo -lepenie drevo.

Elektroinštalačný materiál -zásuvkové skrine -zásuvky

Veľkoobchod: -železářské tovar-zámky, kovania -visací, zadlabávacie a nábytkové zámky -zásuvkové pojazdy a mechanizmy -nábytkové závesy, úchyty, vešiaky ochranný petlice a mechanizmy -cylindrické vložky, kovania na okná a dvere -potreba pre nábytkárov. - predaj náradia a iných potrieb a produktov značky FISKARS

Výhradný dovozca náterových hmôt STEELPAINT pre ČR a SR Výroba: - lepidlá - stavebná chémia - nopová fólia TECHNODREN

HEAT-OL sa zameriava na montáž rôznych druhov kotlov a tepelných čerpadiel. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí realizácia solárnych systémov, podlahové vykurovanie a servis.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

predaj: - stavebniny, stavebný materiál - betónové výrobky - izolácia - obklady, dlažby - murivo

Celokovové krby pre mnohoúčelové využitie: - krb záhradný - krb rohový - krb maxi.

Výroba: - kuchynský riad - výrobky z dreva: - dosky na krájanie - raňajková lopáriky - servírovací dosky

Predaj Aku, elektrického, ručného náradia, široký sortiment náradia pre všetky profesie pre hobby aj profesionálne použitie. Ručné náradie asist, Brúsky, pneumatické kladivo, vŕtačky, hobľovačky, píly, hoblíky, elektrické navijaky, frézky, tavné pištole.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov.

Výroba, predaj: - elektrické vykurovacie systémy.

Spoločnosť Kameň Becke Moravia, s.r.o. so sídlom v Jeseníku v Olomouckom kraji sa zaoberá predajom prírodného kameňa, ktoré importuje z Číny a Indie. Tiež ťažíme bridlicu vo vlastnom ložisku moravskej bridlice. Zakúpiť u nás môžete takmer akýkoľvek formát prírodného kameňa z materiálov bridlice, žula, mramor, kvarcit a pieskovec. Ponúkame tiež ...