Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Zákazková výroba, montáže: - dverná a bránová technika - posuvné a krídlové brány a dvere - garážové brány. Dodávka, inštalácia: - elektromotory, pohony a ovládače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Firma ADEX LM s.r.o. je solídny, skúsený a spoľahlivý partner v dodávkach a montážach klimatizácií, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel s dlhoročnou skúsenosťou. Ponúkame klimatizácie do bytov, domov aj kancelárií, vrátane centrálnej klimatizácie. Ďalej predávame tepelné čerpadlá ako súčasť vykurovacieho systému umiestnené ...

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Zrovnal so sídlom v okrese Šumperk ponúka rôznorodé práce vo výškach a poskytuje služby v oblasti arboristiky. Arboristika: - odborné orezy stromov podľa platných arborististických štandardov - väzby korún - rizikové výrub - konzultácie a odborné posudky stromov - ochrana stromov pri stavbe - úprava ...

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Velkoobchod a maloobchod

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Drevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a sústružené polotovary. Predaj dreva: -guľatina -bukové rezivo. Sušiareň, sušenie dreva. Lisovanie: -ekologické drevené brikety.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavebný materiál . malty, omietky - izolácia - komíny - betónové výrobky.

Kosenie trávy Olomouc a okolie. Upravujeme a kultivujeme záhrady, lúky, trávnaté plochy okolo rodinných domov, chát, chalúp, tiež udržiavame zeleň vo firemných areáloch a okolo bytových komplexov. Likvidujeme náletové dreviny, kríky a trávy. Prídeme, pokosiť a pohrabeme.

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Developerská činnosť - rodinné a bytové domy Inžinierska činnosť - právny servis, profesionálne riadenie, výkup pozemkov Zhotovitelská činnosť - odborné prevedenie stavieb realitná činnosť

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky