Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj a montáž komínov, kachlí a krbových obstavieb.

Predaj: - náradie a doplnky pre zlatníky - zirkóny - nastreľovacie náušnice - šperky - exotický hmyz - morské živočíchy - minerály.

Predaj, servis: - parné generátory - parné kotly - teplovodné a horúcovodné priemyselné kotly - úpravne vody - dávkovacie čerpadlá Dodávka: - chemikálie na odvápnenie a úpravu vody na prevádzku tepelných výmenníkov a kotlov.

Český výrobca spoločnosť Kaspo vyrába kojenecký textil a doplnky pre bábätká a deti. Dielňu aj kamennú predajňu, kde nájdete široký výber rychlozavinovačkek, prestieradiel aj obliečky do postieľok a kočíkov, dupačiek, oblečky ku krstu nálezy v Prostějove. Dojčenský textil šijeme z atestovaných materiálov (Öko-Tex Standard 100, tř.1, for baby), ...

Zakladanie a údržba zelene, projekcia, realizácia. Výroba: -domáce kríky a stromy pre krajinárske úpravy -jehličnaté kríky -jehličnaté dreviny -řízkovance -semenáče. prevádzkareň: -Přemyslovice, okres Prostějov, tel./fax:582378181. Škôlka okrasných drevín: - Žiarič, p.Kočtař, tel.721 221 293.

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Radek Neduchal je konateľom spoločnosti Š+N MIRADE, ktorej hlavnou činnosťou je výroba pántových a posuvných dverí (posuviek), ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom nášho e-shopu. Dvere dodávame nielen po celom území Českej republiky, ale aj na Slovensko. Okrem iného sa zaoberáme zákazkovou výrobou nábytku, ako sú kuchynské linky či vstavané ...

Stolárske práce Výroba - kuchyňa nábytok Výroba - vybavenie kancelárií Výroba - nábytok - vybavenie interiérov - kuchyňa - obývacie steny - detské izby - predsieňové steny - vybavenie kancelárií Výroba - interiérové dvere - obložkové zárubne

Spoločnosť na svojom e-shope predáva veľkú škálu nábytku, od čalúneného cez drevený, rustikálneho štýlu podľa najnovších trendov. Zákazník si môže vybrať z mnohých typov poťahových tkanín.

Strechy Olomouc. Pokrývačské, klampiarske, tesárske a izolatérske práce. Realizácia všetkých typov striech, strechy šikmé, strechy ploché. Vykonávame montáž striech, krovov viazaných a priehradových väzníkov, OSB dosky, dosky, montáž tepelných izolácií a strešných okien. Návrhy strešných skladieb a odborné poradenstvo. Predaj a montáž strešnej ...

USNU nové spanie s.r.o. sa zameriava na dodávku matracových systémov najvyššej kvality a postelí z masívu či lamina LTD.

Predaj, montáž, výmena: -plastové okná a dvere -drevené okná a dvere -hliníkové okná a dvere -vstupné a interiérové dvere -garážové vráta Horman -klimatizácia PANASONIC.