Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Montáže: - sadrokartónové systémy RIGIPS - priečky, podhľady, podkrovia, bezpečnostné priečky do bánk, vysoké priečky haly, obklady stien, podlahy. Montáže sadrovláknitých systémov Rigips a Fermacell, oblúkové steny, priečky. Riešime design, akustiku, bezpečnosť, požiarnu odolnosť. Montáže kazetových podhľadov OWA, AMF, Armstrong . Montáže ...

Spoločnosť Bratia Wilhelmová - TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcom a dodávateľom drôtených dopravných pásov a pletív v Českej Republice.Pásy vyrábame z nízkouhlíkových, uhlíkových, nehrdzavejúcich a žiaruvzdorných drôtov a sú vhodné pre všetky priemyselné odvetvia. Sídlime v meste Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konštrukcia, výroba, ...

Spoločnosť SacerGape s.r.o. prevádzkuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horúca čokoláda - príslušenstvo na prípravu kávy - mlynčeky, moka kanvičky ai. - kávovary - čistiace prípravky Pražiareň Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

predaj: - záhradná a lesná technika - píly - kosačky - krovinorezy - čerpadlá - snehové frézy - traktory - plotostrihy - fúkače - vyžínače - vysávače - motokolobežky. Požičovňa: - benzínové a elektrické píly - krovinorezy - prevzdušňovače a odmachovače trávnikov.

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Stolárstvo: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - vybavenie interiérov. Zákazková výroba nábytku. Predaj. - domáce elektrospotrebiče.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - nábytok na mieru

Veľkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika. práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Predaj, e-shop: - originálny sedací nábytok - závesné hojdacie kreslá - detské sedacie vaky, vaky - sedacie vaky pre dospelých - taburetky.

Sakypaky s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a požičiavanie sedacích vakov a vriec.

práca: - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou Insak, technológiou založenou na princípe zatiahnutie vložky z textilného rukávce nasýteného živicou, tzv. inverzným procesom - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou UV lampami - monitorovanie potrubných sietí TV-kamerou - lokálne opravy potrubných sietí kanalizačnými robotmi, krátkymi ...

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.