Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Sme odborníci, ktorí sa vyznajú v zložitom svete financií, poisťovníctva a investícií. Práve my sme tí, ktorí vám vytvoria produktové portfólio na mieru tak, aby presne zodpovedalo vašim cieľom, prianiam a možnostiam. A to či už sa jedná o otázky bývania, poistenia, sporenia alebo investícií. Vzhľadom na to, že v širokej škále produktových ...

Služby: - účtovníctvo - dane - mzdy Kancelária: Strážnice, Jiřího z Poděbrad 996

Poskytnutie nebankových pôžičiek.

Zaoberám sa komplexnými službami v oblasti hypoték, úverov a podobne.

Obchodný zástupca: - Českomoravská stavebná sporiteľňa, Líška.

Poskytujeme: -dotácia -finančné prostriedky -fondy EÚ a iné verejné zdroje -profesionálne spracovanie žiadostí o dotáciu vrátane všetkých povinných príloh. -konzultácia, poradenstvo -spracovanie súťažných podkladov pre výberové konania -vedenie výberových konaní. Projektový manažment.

Zmenáreň, zmenárenská činnosť: -nákup a predaj, výmena peňazí, peniaze, valuty.

Účtovná kancelária. Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie.

Ekonomservis-cz s.r.o. Účtovníctvo: -daňovej evidencie -daňové priznanie -ekonomické poradenstvo.

Ponúka: - financovanie osobných aj úžitkových vozidiel - financovanie ostatnej dopravnej techniky - financovanie strojov a technológií - organizovanie výstav a športové činnosti - reklama, propagácia a prenájom reklamných plôch - realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Turistická ubytovňa, ubytovanie: -samostatné dvoj-troj- a šesťlôžkové izby s umývadlom, WC a sprchy sú spoločné rovnako ako kuchynka. K dispozícii jeden (2 lôžka + prístelky) apartmán s vlastnou kúpeľňou. -30 lôžok + prístelky -8x dvojlôžková izba -4x viaclôžková izba -1x apartmán Cena ubytovania od 185 Kč lôžko/noc. Možnosť úschovy ...

Účtovnícke a audítorské činnosti daňové poradenstvo.

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Komplexné služby v oblasti poistenia.

Poisťovňa. Pobočka. Poistenie: - životné - úrazové - dôchodkové - dôchodkové - zodpovednosti občanov - domácností a budov - cestovné - poľnohospodárske. Povinné ručenie a havarijné poistenie. Poistenie psov Maznáčik.