Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Súdny znalec. Realitná kancelária.

Spracovanie daňových priznaní cestnú daň, DPH, daň z príjmu - daňové poradenstvo - zastupovanie na úradoch Vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - mzdová agenda - personalistika - spracovanie mzdy a vedenie agendy zamestnancov - zastupovanie na úradoch.

Advokátska kancelária. Občianske, obchodné, rodinné a pracovné právo. Insolvencia. Trestné právo.

Advokátska kancelária. Právne poradenstvo, právnik.

Spracovanie stratégií a podnikateľských zámerov. Spracovanie úveru dotácií z EÚ (európska únia). Poskytujeme služby dotačného a finančného manamegentu. Zaistenie komplexných úverových služieb pri financovaní realizačnej fázy projektu. Pre fyzické osoby: -zaistenie úverov, pôžičiek a dotácií v oblasti bývania. Finančný a ekonomický ...

Služby: -vedenie účtovníctva a poskytovanie daňového poradenstva -INTERNÉ AUDIT.

Učtovníctvo. Daňové poradenstvo. Činnosť ekonomických poradcov.

Projektovanie, projekcia, statika: -pozemné stavby (stavieb). Znalecké posudky v odbore stavebníctvo: -odhadca, oceňovanie, ocenenie nehnuteľností -vady a poruchy stavieb, pozemkov -statické posúdenie konštrukcií stavieb -oceľ, drevo, betón, murivo. Spracovanie statických výpočtov. Projekty stavieb bytových, občianskych, priemyselných.

Účtovníctvo: -vedenie účtovníctva, daňovej evidencie a spracovania miezd. Spracovanie daňového priznania DPFO, DPPO, DPH, cestná daň a majetkové dane. Zastupovanie pri rokovaniach s finančným úradom, správou sociálneho zabezpečenia a zdravotnými poisťovňami.

Vedenie účtovníctva a daňová evidencia .

Oceňovanie majetku. Súdny znalec, odbor ekonomika, odvetvie ceny a odhady, špecializácia nehnuteľnosť.

Advokátska kancelária: - právo konkurzné, občianske, obchodné a trestné.

Insolvenčné poradenstvo Občiansky konkurz a oddĺženie Kurzy, školenia. Účtovníctvo Daňové poradenstvo Reklamné služby Športové trofeje a medaily Fotodarčeky Placky, butóny a 3D odznaky a prívesky Overovateľská kancelária, overovanie listín, podpisov a vydávanie výpisov z Informačného systému štátnej správy -CZECHPOINT

Poskytujeme stavebné sporenie, úvery, pôžičky, hypotéky, dôchodkové pripoistenie aj rodinné finančné poradenstvo.

Úvery a hypotéky. Služby: -nebankové pôžičky bez zaistenia -nebankové hypotéky -refinancovanie hypoték bez poplatov -hypotéky a úvery bez preukazovania príjmu -konsolidáciou pôžičiek -oddlženie -úvery zo stavebného sporenia -spotrebiteľské úvery -vyplácanie exekúcií.

Účtovná kancelária. Ponuka vedenia účtovníctva, mzdovej agendy a spracovania daňovej evidencie.

Súdny znalec v odbore stavebníctva. Odhadca nehnuteľností: -oceňovanie, ocenenie.

Účtovníctvo. Účtovné poradenstvo: - spracovanie účtovných uzávierok - daňové priznanie - spracovanie miezd a personalistiky - vedenie účtovníctva FO a PO

Oddĺženie podľa insolvenčného zákona je jediná a predovšetkým zákonná možnosť ako skoncovať s existujúcimi dlhmi a zaplatiť iba 30% svojich záväzkov. Výhody oddĺženia podľa insolventného zákona: - zastaví sa prebiehajúce konanie veriteľov o uplatnenie záväzkov - zastaví sa exekúcia (podľa par.109 ins.zák.) - môžete naďalej nakladať so ...

Daňové poradenstvo Spracovanie účtovníctva, daní

Sprostredkovanie. Finančné poradenstvo. Sprostredkovanie úverov, hypoték, refinancovanie, sporenie a poistenie. Riešenie exekúcií a krízové úvery s licenciou.