Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Správa, údržba budov. Stavebné práce. Daňové a účtovné poradenstvo.

Sprostredkujeme hypotekárne a preklenovacie úvery a úvery zo stavebného sporenia. Zaistíme financovanie komerčných objektov a developerských projektov.

Služby: -hypotéky -stavebné sporenie -spotrebiteľské úvery -poistenie.

Sluby: -dlhové poradenstvo -poradenstvo v oddĺžení -spracovanie návrhu na oddĺženie -poradenstvo v oblasti konkurzného konania.

Sluby: -dlhové poradenstvo -poradenstvo v oddĺžení -spracovanie návrhu na oddĺženie -poradenstvo v oblasti konkurzného konania.

Správa majetku akcionárov prostredníctvom investovania do dlhodobých lukratívnych projektov, verejne ponúkaná dividendová akcia.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Poradenstvo, spracovanie žiadostí o dotácie.

Predajný sklad paluboviek a podláh. Predaj, maloobchod, veľkoobchod, montáž: -palubky a palubovkové podlahy, mozaiky, parkety aj priemyselné, plotovky -plávajúce podlahy, trojvrstvové parkety, bambusy, korok -odvetrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletný podlahársky servis: -dodávka, pokládka, brúsenie, lakovanie a prípadná ...

Bankové aj nebankové úvery Poistenie, sporenie.

Zaoberáme sa sprostredkovaním nebankových rýchlych pôžičiek, krátkodobých a dlhodobých úverov, výkupom nehnuteľností. Vyplácame exekúcie, dražby, zlúčime existujúce pôžičky do jednej výhodnejšej. Spolupracujeme s mnohými poskytovateľmi, z čoho vyplýva veľký počet schválených žiadostí. Pôsobíme po celej SR.

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

Kurzy a školenia vedenia: -účtovníctvo -daní -firiem, firmy.

Vedenie účtovníctva. Daňové poradenstvo. Spracovanie podnikateľských zámerov. Nadväzujúce ekonomické poradenstvo. Okrem širokej škály služieb v oblasti daňového poradenstva ponúkame aj kompletné ekonomické služby najmä pre malé a stredné podniky.

Účtovné poradenstvo: -vedenie účtovníctva -špecializácia spoločenstva vlastníkov bytových jednotiek -daňové priznanie.

Vykonávame analýzy dopravných nehôd a oceňovanie majetku.

Poradenstvo v oblasti financovania bývania a stavebného sporenia.

Účtovná kancelária. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Personalistika, vedenie miezd. Vedenie účtovníctva neziskových organizácií.

Ponúkame spracovanie daňovej evidencie a účtovníctva, spracovanie mzdovej agendy, pomocné administratívne práce a spracovanie dát a formulára do prehľadných tabuliek

Poradenstvo v oblasti financovania, úverov a lízingov.

Projektová činnosť vo výstavbe. Oceňovanie nehnuteľností.