Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Kontaktujte nás na bezplatnej informačnej linke Finančnej skupiny ČS: 0800 207 207 FLEXI životné poistenie PRE ISTOTU. Flexibilné poistenie • FLEXI životné poistenie • Flexibilné životné poistenie JUNIOR Kapitálové poistenie • Kapitálové životné poistenie KAPITÁL Úverové poistenie • Úverové životné poistenie HYPOTÉKA • Poistenie k ...

Finančné poradenstvo pre privátnu klientelu.

Advokátska kancelária. Obchodné, rodinné, pracovné, občianske, trestné a správne právo. Exekúcia, rozhodcovské konanie.

Poisťovací poradca českomoravská stavebná sporiteľňa

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Komplexné vedenie účtovnej agendy: -spracovanie všetkej mzdovej agendy -vykonávanie účtovných a daňových kontrol -účtovné a daňové poradenstvo -spracovanie podkladov pre poskytnutie bankového úveru. Daňové poradenstvo: -daň z pridanej hodnoty (DPH) -cestná daň -iné dane. Daňový poradca.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie

Služby Českomoravskej stavebnej sporiteľne

Finančné poradenstvo. Sprostredkovanie stavebného sporenia, dôchodkového pripoistenia a poistenie majetku, života.

Daňový poradca. Daňové poradenstvo. Daňové priznanie, DPH. Poskytovanie právnej pomoci a finančno-ekonomickej rady vo veciach daní, odvodov a iných podobných platieb. Možnosť odkladu daňovej povinnosti. Zastupovanie klienta pri jednaní vo veci dani s finančnými úradmi. Pomoc pri riešení v daňovej oblasti.

Naše úvery sú prevažne určené pre zákazníkov s krátkodobým výpadkom alebo nedostatkom príjmov. Napríklad ak potrebujete financie pred výplatou na akútne platby, či len nákup na víkend a pod.

Obchodný zástupca Českomoravskej stavebnej sporiteľne. Stavebné sporenie, poskytnutie úveru na bývanie.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné

českomoravská stavebná sporiteľňa, ČMSS. Služby: -sprostredkovanie stavebného sporenia (s líškou) -poskytovanie úverov, preklenovacích úverov, medziúverov (riešenie bytové problematiky) -rodinné financovanie -získanie štátnej bezúročnej pôžičky -ukončenie stavebného sporenia -penzijné pripoistenie (českomoravský dôchodkový ...