Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poisťovňa. Pobočka. Poistenie: - životné - úrazové - dôchodkové - dôchodkové - zodpovednosti občanov - domácností a budov - cestovné - poľnohospodárske. Povinné ručenie a havarijné poistenie. Poistenie psov Maznáčik.

Daňové poradenstvo: -spracovanie daňových priznaní právnických a fyzických osôb s možnosťou odkladu podania priznania do 30.6. vrátane potrebnej kontroly účtovníctva -celoročné poradenstvo -celková previerka účtovníctva -spracovanie daní -spracovanie účtovnej agendy vrátane miezd, majetku a kompletné spracovanie všetkých daňových ...

Poisťovací makléri: -poradenstvo v oblasti poisťovníctva -vypracujeme optimálny poistný program na ochranu Vášho majetku -nezávisle posúdime ponuky poisťovní -spravujeme a optimalizujeme poistenie -pravidelne informujeme o novinkách a právnych aktualitách v poisťovníctve -zastupujeme klienta pri prejednávaní poistných udalostí v poisťovni so ...

Poisťovací makléri: -poradenstvo v oblasti poisťovníctva -vypracujeme optimálny poistný program na ochranu Vášho majetku -nezávisle posúdime ponuky poisťovní -spravujeme a optimalizujeme poistenie -pravidelne informujeme o novinkách a právnych aktualitách v poisťovníctve -zastupujeme klienta pri prejednávaní poistných udalostí v poisťovni so ...

Finančné poradenstvo. Poistenie pre firmy aj fyzické osoby.

Poisťovací maklér. Výber a dojednanie poistných produktov. Služby: -poistenie vašej firmy a priemyslu -zodpovednosť podnikateľov -zamestnanecké programy -povinné ručenie, havarijné poistenie -cestovné poistenie -poistenie občanov -poľnohospodárske poistenie -daňové výhody pre občanov a zamestnávateľov -penzijné pripoistenie.

Ocenenie nehnuteľností. Odhadca nehnuteľností. Realitné poradenstvo Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Odhadca, súdny znalec nehnuteľností: -odhady, znalecké posudky. Oceňovanie pre banky. AUTORIZOVANÝ INŽINIER, ENERGETICKY ŠPECIALISTA.

Inžinierska a projektová činnosť. Vypracovanie projektovej dokumentácie. Znalecké posudky v odbore stavebníctve.

Poisťovacie a finančné služby: - poistenie vozidiel - poistenie nehnuteľností - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - úrazové poistenie - povinné ručenie so živelným a úrazovým poistením, vrátane poškodenia zverí.

Audítorské služby Daňové poradenstvo Účtovné poradenstvo.

Finančný poradca Raiffeisen stavebnej sporiteľne.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

- Monitorovací systém pre sledovanie výrobných strojov -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Účtovné služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie mzdovej agendy - zastupovanie na úradoch.

UniCredit Leasing CZ, a. s., je univerzálnou spoločnosťou nebankového financovania so silným finančným zázemím renomovanej európskej bankovej skupiny UniCredit.

Advokátska kancelária. Právne poradenstvo, právnik.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie úverov, hypoték, sporenia a poistenie.