Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Solárium Posilňovňa Predaj - fitness oblečenie Masáže (športové, rekondičné, relaxačné, lávovými kameňmi)

Služby: - športová hala - fitness centrum - sauna Ubytovanie: - hotel

Športové zariadenia - posilňovňa, fitness centrum - aerobik - masáže - pilates - jóga - solárium.

Športové zariadenia - zumba - pilates - power yoga - aerobic - step aerobic - chair dance - fitness centrum.

Sme multifunkčné športové centrum v Kolíne. Zahrajte si u nás squash, bedminton, tenis, futbal. Využite posilňovne, kardio fitness, mikrogym, kaiser air či fitness pre ženy. Ponúkame tiež možnosť detského kútika a miniškôlky. Cenník a rezervácia nájdete na našich www stránkach. Príďte si zacvičiť. Tešíme sa na návštevu.

Solárne štúdio LUXURA Wellness mini štúdio: - aeróbny prístoj VACUSHAPE - vibračná plošina POWER PLATE. Kardiozóna.

Solárium. Fitness centrum - posilňovňa. Sauna - vírivka.

Športové centrum: - squash - fitness.

Služby: -squash -badminton -stolný tenis -fitness -sauna -solárium -masáže

Služby: - športové centrum - spinning - výživové poradenstvo

Cvičenie - individuálne zdravotné lekcie a skupinové cvičenia - pilates - pre deti - pre tehotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenstvo Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - špecialista na športové wellness pobyty v ČR aj zahranie a špecialista na indický oceán - ...

Fitcentrum Angel Camp H.E.A.T. Malešice.

-KÚPE TOVARU ZA ÚČELOM JEHO ĎALŠIEHO PREDAJA A PREDAJ /okrem tovaru vyhr.v príl.1-3 zák.č.455/91 Zb. o živn.podnikaní/ Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti snowboardingu

Fitness centrum: -posiľovňa -masáže -solárium 3x -sauna -vírivka -telocvičňa s programom: -zumba -kalanetika -pilátes -powerjóga -aerobic -BodyBall -TaeBo -cvičenie pre tehotné -s deťmi do 1 roka -rehabilitačné.

Kalich Arena: - viacúčelová športová hala - ľadová plocha - telocvičňa - posilňovňa - ubytovňa

Služby: - osobný tréner - fitness - posilňovňa

Fitness centrum je vybavené 30 stanovišťami so strojmi Grün Sport, veľký dôraz je kladený na dostatok kotúčov na cvičenie s voľnými váhami.

Športové centrum. Ponúkame: -H.E.A.T. Program - najpopulárnejšie cvičenie súčasnosti. -Schwinm Cycling, Body Froming, Aerobic, -Skupinové cvičenia vychádzajúce z bojových športov Tae-bo -Kompenzačné a balančné cvičenia - Powerjóga, pilates, -stráženie detí v detskom kútiku -predaj športových doplnkov a zdravej výživy, -poradenstvo - ...

Prevádzkovanie športového areálu. Fitness - posilňovňa. Športový klub: - basketbal - florbal - futbal - futsalhádená.

Fitness centrum Duna - posilňovňa - cvičenie - solárium.

Rehabilitácia, fyzioterapia, masáže - fitness, posilňovňa - infrasauna - cvičenie. Pivovar Sofijská ul., Děčín 4 Tel.: 412 530 998 Mobil: 734 449 517 E-mail: rehadc@email.cz.